ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Στις δράσεις Let’s Do It Greece συμμετέχει για μια ακόμα χρονιά ο Δήμος Μαλεβιζίου

Στις δράσεις Let’s Do It Greece συμμετέχει για μια ακόμα χρονιά ο Δήμος Μαλεβιζίου

Στην μεγάλη εθελοντική δράση Let’s Do It Greece, η οποία από το 2012 κατάφερε να ενώσει όλη την Ελλάδα με ένα φιλόδοξο όραμα για το περιβάλλον, όπου χιλιάδες εθελοντές ένωσαν τις δυνάμεις τους σε ένα ετήσιο ραντεβού προστασίας της φύσης, συμμετέχει και εφέτος ο Δήμος Μαλεβιζίου.

Με κεντρικό σύνθημα ''Let's do it Greece – Γίνε η αλλαγή που περιμένεις'' συντονιζόμαστε και φέτος στη μεγαλύτερη ταυτόχρονη εθελοντική δράση της χώρας, γινόμαστε μια μεγάλη οικογένεια και βάζουμε χρώμα στις γειτονιές μας, δίνουμε ζωή στα βουνά μας, καθαρίζουμε τις παραλίες μας, νοιαζόμαστε για το περιβάλλον και ομορφαίνουμε την πατρίδα μας.

Στον Δήμο Μαλεβιζίου, οι δράσεις θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 5 Απριλίου, πρωινές ώρες, σε επιλεγμένα σημεία κατά μήκος της Αμμουδάρας, ενταγμένες στο ειδικό πρόγραμμα της Σχολικής Εβδομάδας Εθελοντισμού Let’s do it Greece – Νοιάζομαι και δρω». Γι’ αυτό και η Δημοτική Αρχή απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε κάθε φορέα εκπαίδευσης που επιθυμεί να συμμετάσχει και να ενισχύσει την προσπάθεια να δηλώσει τη συμμετοχή του αποστέλλοντας τα στοιχεία του με e-mail στη διεύθυνση: gr.paideias@malevizi.gr το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video