ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Hμερίδα για την κακοποίηση της γυναίκας

Hμερίδα για την κακοποίηση της γυναίκας

Η αυτοδιοικητική παράταξη  «ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΕΝ ΑΛΛΑΓΗ» διοργανώνει ημερίδα για την κακοποίηση της γυναίκας με τίτλο:

«Γυναίκες του ανέμου, της βροχής, του κουρνιαχτού»

(Τ. Λειβαδίτης)

στο ξενοδοχείο ¨Lato Boutique Hotel¨ ( οδός Επιμενίδου αρ. 15), στο ισόγειο, αυτή την Πέμπτη 7/3, παραμονή της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, στις 7:00 μμ.

Το πρόγραμμα της ημερίδας:

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ:

Παχιαδάκη Μαίρη - πρόεδρος του συνδέσμου γυναικείων σωματείων Ηρακλείου

ΟΜΙΛΗΤΕΣ:

  • Μαστοράκης Γιώργος, γναθοπροσωπικός χειρουργός, δ/ντης Βενιζελείου Νοσοκομείου Ηρακλείου: "Κακοποιημένη γυναίκα. Τι βλέπει ο γιατρός"
  • Μίλιου Σταυρούλα, κοινωνική λειτουργός – νηπιαγωγός: " Το πρόσωπο της κακοποίησης"
  • Κανάκης Γιώργος, ταξίαρχος της ΕΛΑΣ ε.α. - πρόεδρος της ομάδας ανηλίκων στήριξης Ηρακλείο ΟΑΣΗ: " Η συμβολή του εθελοντισμού στην αντιμετώπιση της κακοποίησης"
  • Σταρίδα Λιάνα, αρχαιολόγος, Υποψήφια Δήμαρχος Ηρακλείου: "Γυναίκα . Η πανίσχυρη Γαία".

Το πρόσφατο θλιβερό περιστατικό στη Σητεία με το θάνατο της άτυχης γυναίκας, θύμα συστηματικής κακοποίησης και ενδοοικογενειακής βίας, αναδεικνύει με τα μελανότερα χρώματα ένα μείζον πρόβλημα και για την Κρήτη, που πολλές φορές παραμένει κρυμμένο στους 4 τοίχους του σπιτιού, με τα στόματα κλειστά αν και γνωρίζουν.

Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε ανοιχτά, να αναζητήσουμε λύσεις.

Η σιωπή σκοτώνει.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video