ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ολοκληρωμένο σχέδιο ενημέρωσης των πολιτών σε θέματα Πολιτικής Προστασίας από το Δήμο Ηρακλείου

Ολοκληρωμένο σχέδιο ενημέρωσης των πολιτών σε θέματα Πολιτικής Προστασίας από το Δήμο Ηρακλείου

Μια σημαντική πρωτοβουλία που στόχο έχει την ενημέρωση των δημοτών του Ηρακλείου αλλά και των επισκεπτών της πόλης σε θέματα Πολιτικής προστασίας ανέλαβε ο Δήμος σε συνεργασία με τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες.

Η εκστρατεία αυτή εντάσσεται στο σχέδιο επικοινωνίας του Δήμου Ηρακλείου, με καινοτόμες δράσεις που αναμένεται να έχουν ευεργετικά αποτελέσματα για τους πολίτες.

Ο σχεδιασμός αυτός παρουσιάστηκε τη Παρασκευή κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, από τον Εντεταλμένο σύμβουλο και επικεφαλής της υπηρεσίας Πολιτικής προστασίας κ. Μαρίνο Παττακό.

Στη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα Πολιτικής Προστασίας που εορτάζεται κάθε χρόνο την 1η Μαρτίου, υπηρεσίες και φορείς, συμφώνησαν, στην ανάληψη πρωτοβουλιών για την καλύτερη, ενιαία και συγκροτημένη πληροφόρηση των πολιτών με διάφορους τρόπους επικοινωνίας( ΜΜΕ,εκδηλώσεις κ.α) καθώς η μεταβαλλόμενη φύση της επικοινωνίας καθιστά επιτακτική την ανάγκη της άμεσης ενημέρωσης σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Παράλληλα έγινε και μίνι απολογισμός όλων των ενεργειών που έχουν γίνει από τις κρατικές υπηρεσίες, την υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας του Δήμου και εθελοντικές οργανώσεις το 2018.

Από την πλευρά του o κ. Παττακός τόνισε ότι η Πολιτική Προστασία του Δήμου Ηρακλείου διαθέτει ένα σύγχρονο και επικαιροποιημένο σχεδιασμό για την αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών.Επεσήμανε όμως ότι οι πρόσφατες δυσάρεστες εξελίξεις από τα έντονα καιρικά φαινόμενα δημιούργησαν την απαίτηση των δημοτών για ενημέρωση και γνώση τόσο του σχεδιασμού του Δήμου όσο και στη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video