ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Στα νέα έργα της Τυλίσου ο Κώστας Μαμουλάκης

Στα νέα έργα της Τυλίσου ο Κώστας Μαμουλάκης

Τα νέα έργα που εκτελούνται από τη Δημοτική Αρχή στην Τύλισο, συνολικού προϋπολογισμού 300.000 ευρώ, επιθεώρησε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης.

Ο Κ. Μαμουλάκης είδε την τελευταία διάνοιξη δρόμου που ολοκληρώθηκε μετά από παραχώρηση του ιδιοκτήτη της παρακείμενης έκτασης Μανώλη Κουβίδη μέσα στον οικισμό και η οποία συμπεριλάμβανε ταυτόχρονη μετατόπιση δικτύων, την κατασκευή τοιχίου αντιστήριξης και τη δημιουργία νέων δικτύων ομβρίων, καθώς και εργασίες ασφαλτόστρωσης που θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες ημέρες.

Αμέσως μετά βρέθηκε στον υπό διαμόρφωση χώρο του νέου δημοτικού πάρκινγκ δωρεάν στάθμευσης, εκτάσεως 2.700 τ.μ. στην καρδιά του οικισμού, δίπλα στον Ι.Ν. του Αγίου Νικολάου. Ένας χώρος που δημιουργήθηκε από ιδιοκτησίες του Δήμου αλλά και με την αγορά οικοπέδων και παλαιών κτισμάτων, με στόχο να καλύψει τις ανάγκες των μόνιμων κατοίκων αλλά και των επισκεπτών της Τυλίσου, κάτι αναγκαίο αφού μετά την ανάπλαση της πλατείας και τις πλακοστρώσεις που έχουν πραγματοποιηθεί, δεν υπήρχε δυνατότητα στάθμευσης στο κέντρο της Τυλίσου.

Ο Δήμαρχος, συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους Θανάση Κύρκο και Άρη Σαλούστρο, τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Τυλίσου Γιώργο Κουβίδη και το μέλος της Τ.Κ. Μιχάλη Χαλκιαδάκη, συνομίλησε παράλληλα και με κατοίκους της Τυλίσου για διάφορα θέματα του οικισμού και σε δηλώσεις του τόνισε: «Η Τύλισος, ένας από τους ομορφότερους οικισμούς του Μαλεβιζίου που καταγράφει ραγδαίους ρυθμούς ανάπτυξης, βρίσκεται στο επίκεντρο σημαντικών έργων από τη Δημοτική Αρχή. Μετά την Δημοτική Πινακοθήκη Μαλεβιζίου «Μπότης Θαλασσινός» - ένα κόσμημα για όλη την Κρήτη – τις διανοίξεις και τις ασφαλτοστρώσεις που έχουμε υλοποιήσει, τις αναπλάσεις, το νέο ΚΑΠΗ, το νέο παιδικό σταθμό, τον ηλεκτροφωτισμό της εισόδου και τα πολλά, σημαντικά έργα ανάπτυξης υποδομών, συνεχίζουμε με στοχευμένες παρεμβάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα κατοίκων και επισκεπτών. Θα ήθελα θερμά να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη που και σε αυτό το έργο βρέθηκε στο πλευρό μας, τον πρώην Δήμαρχο Τυλίσου Σταυρό Χαλκιαδάκη, τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Γιώργο Κουβίδη και όλα τα μέλη του συμβουλίου, όπως επίσης και όλους τους τοπικούς φορείς, τον π. Γεώργιο Μαλλιωτάκη, τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου και του Αθλητικού Ομίλου Τυλίσου, που υποστήριξαν και υποστηρίζουν ενεργά και αποτελεσματικά τις προσπάθειές μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε στον μελετητή του χώρου στάθμευσης Μιχάλη Κουράκη, ο οποίος έκανε αφιλοκερδώς την συγκεκριμένη μελέτη, στον Μανώλη Κουβίδη που μας παραχώρησε την έκταση για την διαπλάτυνση που πραγματοποιήσαμε, ενώ πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στους συνεργάτες μου, τους Αντιδημάρχους Θανάση Κύρκο και Άρη Σαλούστρο, καθώς επίσης και στα στελέχη των δημοτικών μας υπηρεσιών για το άριστο αποτέλεσμα».

Η χρηματοδότηση των έργων γίνεται από το Π.Δ.Ε. και ίδιους πόρους του Δήμου Μαλεβιζίου.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video