ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ο Δήμος Ηρακλείου στο επίσημο Φόρουμ της Ε.Ε στη Ρουμανία για την ενίσχυση της Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας

Ο Δήμος Ηρακλείου στο επίσημο Φόρουμ της Ε.Ε στη Ρουμανία για την ενίσχυση της Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας

Μεγάλη τιμή για το Ηράκλειο και την Κρήτη γενικότερα αποτελεί η συμμετοχή της πόλης στο επίσημο Φόρουμ της Ρομανικής Προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης που διεξάγεται 22-24 Μαρτίου 2109 στην πόλη Κλουζ-Ναπόκα, κοντά στα σύνορα με τη Μολδαβια, με θέμα: «Δημιουργία Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας στις Ευρωπαϊκές πόλεις».

Έπειτα από κοινή πρόσκληση της Κυβέρνησης της Ρουμανίας και του Δικτύου Startup Cities' Europe Partnership, του οποίου το Ηράκλειο έγινε μέλος τον περασμένο Νοέμβριο, o Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού και επικοινωνίας Gian Andrea Garancini που εκπροσώπησε το Δήμο Ηρακλείου, παρουσίασε την ιδιαίτερη περίπτωση του Ηρακλείου και της Κρήτης.

Συγκεκριμένα στην ομιλία του τόνισε ότι παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες των τελευταίων ετών η ύπαρξη δυνατού οικονομικού και τεχνολογικού οικοσυστήματος που αποτελείται από το ΙΤΕ, το Επιστημονικό και Τεχνολογικό Πάρκο Κρήτης, το Πανεπιστήμιο, το ΤΕΙ, το Πολυτεχνείο, και άλλα εκπαιδευτικά ιδρύματα κατατάσσει το Ηράκλειο στις πιο αναπτυσσόμενες περιοχές της Ευρώπης με έμφαση στη νεοφυή επιχειρηματικότητα και καινοτομία.

Η συμμετοχή του Ηρακλείου στο πανευρωπαϊκό δίκτυο των πόλεων start-up καθώς και η επικείμενη συνεργασία με το ΙΤΕ και με το Τεχνολογικό Πάρκο θα επιτρέψουν στο νησί μας να εξειδικευτεί στους τομείς του τουρισμού και της αγροδιατροφής αξιοποιώντας στα μέγιστα τις διεθνές συνεργασίες καθώς και τα κονδύλια από την Περιφέρεια Κρήτης.

Ο κ. Garancini είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με την Ευρωπαία Επίτροπο κ. Μαρία Γκαμπριέλ, αρμόδια για την Ψηφιακή Αγορά της ΕΕ, τον Δήμαρχο της Κλουζ-Ναπόκα κ. Εμίλ Μπλοτς και με εκπροσώπους των Ευρωπαϊκών θεσμών.

Στόχος είναι, σε συνεργασία με το ΙΤΕ, το Τεχνολογικό Πάρκο, την Περιφέρεια, το Επιμελητήριο και το Σύλλογο Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας, να διοργανωθεί το καλοκαίρι από το Δήμο Ηρακλείου μια συνάντηση του Πανευρωπαϊκού δικτύου των πόλεων νεοφυούς επιχειρηματικότητας ώστε να διευκολυνθούν οι εν δυνάμει επιχειρηματίες και να αναλυθούν όλα τα πρακτικά βήματα για την δημιουργία νέων επιχειρήσεων στον τουρισμό και στον τομέα του agrofood.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video