ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Νέος πυροσβεστικός εξοπλισμός στο Λιμανάκι της Παντάνασσας

Νέος πυροσβεστικός εξοπλισμός στο Λιμανάκι της Παντάνασσας

Με στόχο την εδραίωση συνθηκών ασφαλείας υψηλού επιπέδου και βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών στους χρήστες και τους επισκέπτες, αναβαθμίστηκαν τα συστήματα πυρασφάλειας στο Λιμανάκι της Παντάνασσας.

Ειδικότερα, το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο προχώρησε στην τοποθέτηση πρόσθετου πυροσβεστικού εξοπλισμού ειδικού τύπου, για την αντιμετώπιση τυχών πυρκαγιών στη στεριά – για τα πλωτά ελλιμενίζονται ήδη δυο πυροσβεστικά σκάφη – θωρακίζοντας όλα τα κτίρια και τους χώρους του λιμανιού. Παράλληλα, ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση νέων και η αντικατάσταση παλαιών φωτιστικών με νέα τύπου Led, καλύπτοντας όλες τις προβλεπόμενες θέσεις, τοποθετήθηκε σήμανση, επισκευάστηκαν μικροζημιές που είχαν παρουσιαστεί, κ.α.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης ανέφερε: «Με σταθερά βήματα, ενισχύουμε τις συνθήκες ασφαλείας στο Λιμανάκι της Παντάνασσας, βελτιώνουμε την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχονται στους χρήστες και τους επισκέπτες του και αναβαθμίζουμε το σύνολο των εγκαταστάσεών του. Η διοίκηση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου πετυχαίνει εξαιρετικά αποτελέσματα, γι’ αυτό και θα ήθελα να συγχαρώ τον Πρόεδρο Γιάννη Κοτσυφό και όλα τα μέλη του Δ.Σ. για την πολύ καλή δουλειά που πραγματοποιούν, όπως επίσης και τα στελέχη του Λ.Τ. Ληνοπεραμάτων και όλους τους χρήστες του λιμανιού – ερασιτέχνες αλιείς, αθλητές, ιδιοκτήτες μικρών σκαφών και επισκέπτες – για την συνεργασία μας και τον σεβασμό που δείχνουν στον χώρο».


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video