ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Μπλακ άουτ σε όλο το νησί - Έκρηξη στον υποσταθμό της ΔΕΗ

Μπλακ άουτ σε όλο το νησί - Έκρηξη στον υποσταθμό της ΔΕΗ

Έκρηξη και στη συνέχεια φωτιά εκδηλώθηκε στα Λινοπεράματα μέσα στον υποσταθμό της ΔΕΗ, λίγο πριν τις 12.00 το μεσημέρι της Παρασκευής.
Άμεσα κινητοποιήθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία, την ΕΜΑΚ και το ΕΚΑΒ.

Εκρήξεις σύμφωνα με πληροφορίες σημειώθηκαν σε μετασχηματιστές μέσα στον υποσταθμό της ΔΕΗ. Την ίδια ώρα πυκνοί καπνοί σκέπασαν τη γύρω περιοχή ενώ επιχειρούσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής έτσι ώστε να περιοριστούν οι φλόγες.Δέκα οχήματα με 30 πυροσβέστες πήραν μέρος στην επιχείρηση κατάσβεσης της φωτιάς.

Περίπου μια ώρα αργότερα η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο. Στο σημείο έμεινε το Ανακριτικό της Πυροσβεστικής το οποίο ερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες προκλήθηκε η έκρηξη.
Όπως όλα δείχνουν η έγκαιρή επέμβαση στο περιστατικό ήταν αυτό που απέτρεψε τη μεγαλύτερη καταστροφή. Μάλιστα την στιγμή της έκρηξης κανένας υπάλληλος δεν βρισκόταν κοντά στο σημείο καθώς εκείνη την ώρα οι περισσότεροι βρισκόταν στο εστιατόριο των εγκαταστάσεων.
Η ρευματοδότηση στις περιοχές του Ηρακλείου επανήλθε σταδιακά ανα περιοχή. Πρώτα επανήλθε σε περιοχές του κέντρου καθώς και στη Βιομηχανική Περιοχή.

Προβλήματα και με το νερό
Λίγη ώρα μετά το μπλακ – άουτ, η ΔΕΥΑΗ εξέδωσε ανακοίνωση για ενδεχόμενα προβλήματα στην υδροδότηση της πόλης του Ηρακλείου, εξαιτίας διακοπής της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος στις γεωτρήσεις.

Εγκλωβισμοί σε ασανσέρ
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία, μετά τη διακοπή ρεύματος, χρειάστηκε να παρέμβει σε αρκετές περιπτώσεις πολιτών που εγκλωβίστηκαν σε ασανσέρ.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video