ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΣΥΡΙΖΑ Χανίων: Αντίθετοι στη δημιουργία μονάδας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στο Πέρα Πλατάνι Σούδας

ΣΥΡΙΖΑ Χανίων: Αντίθετοι στη δημιουργία μονάδας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στο Πέρα Πλατάνι Σούδας

Ενάντια στη δημιουργία μονάδας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στο Πέρα Πλατάνι, είναι σύμφωνα με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ Χανίων.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

"Με ιδιαίτερη ανησυχία διαβάσαμε την είδηση περί κατάθεσης αίτησης προς τη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ) για τη χορήγηση άδειας δημιουργίας μονάδας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από σταθμό συνδυασμένου κύκλου LPG, ισχύος 120 MW, στη θέση Πλατάνι Σούδας της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων.

Η δημιουργία νέας μονάδας παραγωγής ενέργειας είναι αντίθετη με την εκπεφρασμένη και συνομολογημένη διάθεση της Πολιτείας, αλλά και των κατοίκων, επαγγελματιών και φορέων της Κρήτης, για την απεμπλοκή του νησιού από την παραγωγή ενέργειας με υγρά καύσιμα, μέσω της διασύνδεσης με την ηπειρωτική Ελλάδα.

Επιπλέον, είναι πλήρως ασύμβατη με το Περιφερειακό Χωροταξικό Πλαίσιο που έχει νομοθετηθεί από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και το οποίο προβλέπει πως τέτοιου είδους δραστηριότητες πρέπει να αναπτύσσονται σε συγκεκριμένους ενεργειακούς κόμβους, τους οποίους κατονομάζει.

Εκφράζουμε την αντίθεση μας στον εν λόγω σχεδιασμό και υπογραμμίζουμε πως θα συνταχθούμε με όλους όσους αγωνίζονται προκειμένου να μην υλοποιηθεί."


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video