ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Αλλαγές και στη κυκλοφορία των οχημάτων στη παραλιακή τη Κυριακή

Αλλαγές και στη κυκλοφορία των οχημάτων στη παραλιακή τη Κυριακή

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου ανακοινώνει ότι την Κυριακή 24/03/2019 και από ώρα 08:30 έως 13:00, πρόκειται να προβεί σε κατάλληλη ρύθμιση κυκλοφορίας των οχημάτων στην παραλιακή οδό Νεάρχου και την οδό Σοφ. Βενιζέλου.

Συγκεκριμένα:
Α) Ρεύμα προς Αλικαρνασσό: περιστασιακή διακοπή κυκλοφορίας από την πλατεία 18 Άγγλων, έως τη συμβολή Λεωφ. Νεάρχου με την οδό Δούκα Μποφόρ (σιντριβάνι Ο.Λ.Η.)
Β) Ρεύμα από Αλικαρνασσό: διακοπή κυκλοφορίας στο Βόρειο κλάδο της Λεωφ. Νεάρχου από τη συμβολή της με τη Λεωφ. Καζαντζίδη, έως την εκκλησία Αγ. Πέτρου των Δομινικανών στην οδό Σοφοκλή Βενιζέλου.

Ανωτέρω ρύθμιση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο λήψης μέτρων τάξης/ασφάλειας κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής του ανοιχτού αγώνα δρόμου «ΗΡΑΚΛΕΙΟ COSMOSRUN», ο οποίος συνδιοργανώνεται από τον Αθλητικό Σύλλογο στίβου ΟΦΗ, το Δήμο Ηρακλείου και τοπική αλυσίδα καταστημάτων, για την ενίσχυση της Μ.Κ.Ο. «Μαζί νικάμε τον καρκίνο».


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video