ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Επικοινωνία με την Υπ. Προστασία του Πολίτη και με τον Υπ. Οικονομικών για θέματα της Αστυνομίας και των υπηρετούντων στα Σώματα Ασφαλείας

Επικοινωνία με την Υπ. Προστασία του Πολίτη και με τον Υπ. Οικονομικών για θέματα της Αστυνομίας και των υπηρετούντων στα Σώματα Ασφαλείας

Ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Ιωάννης Μιχελογιαννάκης, σε επικοινωνία του με την Υπουργό Προστασίας του Πολίτη και με τον Υπουργό Οικονομικών, τους εξέθεσε μείζονα ζητήματα που αφορούν στη λειτουργία των υπηρεσιών της Αστυνομίας, αλλά και ζητήματα που αφορούν τους υπηρετούντες στα Σώματα Ασφαλείας.

Συγκεκριμένα, λόγω των αυξημένων περιστατικών ενδοοικογενειακής βίας που εμφανίζονται στο ν. Ηρακλείου, ζήτησε από την Υπ. Προστασίας του Πολίτη, κα Γεροβασίλη, να δημιουργηθεί Αστυνομικό Τμήμα Ενδοοικογενειακής Βίας και στο Ηράκλειο Κρήτης.

Επιπλέον, της μετέφερε το κλίμα αγανάκτησης που επικρατεί στην Δ.Α. Ηρακλείου, καθώς το ιδιωτικό συνεργείο καθαριότητας σταμάτησε να προσφέρει υπηρεσίες καθαριότητας στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου και σε όλες τις υπηρεσίες της Π.Ε. Ηρακλείου, με αποτέλεσμα ο υγειονομικός κίνδυνος για όλους όσους εργάζονται, τους πολίτες που προσέρχονται στις αστυνομικές υπηρεσίες για να εξυπηρετηθούν, αλλά και για τους κρατούμενους, είναι πλέον μεγάλος.

Παράλληλα, ενημέρωσε και τον Υπ. Οικονομικών, κ. Τσακαλώτο, για την επιτακτική ανάγκη να εξαιρεθούν τα αναδρομικά από τον υπολογισμό εισοδήματος, όσον αφορά στα κοινωνικά επιδόματα, ώστε να μην υπολογιστούν συνολικά κατά το έτος 2018, διότι οι αστυνομικοί που έλαβαν αναδρομικά, θα κληθούν σύντομα να πληρώσουν και να επιστρέψουν υπέρογκα ποσά στην εφορία, κινδυνεύοντας ουσιαστικά να βρεθούν και χρεώστες απέναντι στο κράτος. Επιπροσθέτως, πολλοί αστυνομικοί εξαιτίας των αναδρομικών ποσών που έλαβαν, θα μείνουν εκτός κοινωνικών επιδομάτων, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, εις βάρος του ετήσιου οικογενειακού τους προϋπολογισμού και σίγουρα τα χρήματα που θα απολέσουν θα είναι περισσότερα από αυτά που έλαβαν.

Τέλος, ζήτησε από την ηγεσία να νομοθετήσει, ώστε να διορθωθεί η αδικία που πρόκειται να δημιουργηθεί και να προστατευτεί το εισόδημα των υπηρετούντων στα σώματα ασφαλείας.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video