ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Επίσκεψη Άρη Παπαδογιάννη στην ένωση ξενοδόχων

Επίσκεψη Άρη Παπαδογιάννη στην ένωση ξενοδόχων

«Να μη μείνουμε στα λόγια και να κάνουμε ένα βήμα μπροστά για να γίνουμε πιο ελκυστικοί απέναντι σε ανταγωνιστικούς προορισμούς. Αυτό απαιτεί σχέδιο, συντονισμένη προσπάθεια και συνεργασία. Έχουμε δεσμευτεί για αντιδήμαρχο μόνο για το τουρισμό και αυτό αποτελεί βασική μας προτεραιότητα», δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Χανίων και επικεφαλής του συνδυασμού “Η Απάντηση… Τα Χανιά μας”, Άρης Παπαδογιάννης, στη συνάντηση που είχε την Πέμπτη, με μέλη της διοίκησης της Ένωσης Ξενοδόχων Χανίων, συνοδευόμενος από μέλη του συνδυασμού.

Στη διάρκεια του εποικοδομητικού διαλόγου που αναπτύχθηκε μεταξύ των δύο πλευρών, ο κ. Παπαδογιάννης αναφέρθηκε ακόμη στην προσπάθεια που προτίθεται να καταβάλει, για τη δημιουργία ενός ενιαίου συντονιστικού φορέα, ο οποίος θα αποτελείται από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς - με διακριτούς ρόλους - ώστε να υπάρξει κεντρικός σχεδιασμός και να μην δρα ο καθένας μεμονωμένα.

Στη συνάντηση έγινε ακόμη εκτενής αναφορά στο θέμα της επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου με την παράλληλη αξιοποίηση των εναλλακτικών μορφών τουρισμού
όπως θρησκευτικός και μοναστηριακός, γαστρονομικός, περιπατητικός, πανεπιστημιακός, συνεδριακός, αθλητικός και καταδυτικός τουρισμός.

Σε αυτό το σημείο, ιδιαίτερη μνεία έγινε από την πλευρά του κ. Παπαδογιάννη, στην προσπάθεια δημιουργίας ενάλιου πολιτιστικού πάρκου το οποίο θα συνδέσει το παραλιακό μέτωπο από το Ακρωτήρι ως τα Χανιά και την Νέα Κυδωνία.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Χανίων μίλησε ακόμη για την ανάγκη συνεργασίας με όλα τα εκπαιδευτικά ιδρύματα της πόλης, προκειμένου να υπάρξει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για την στήριξη του τουρισμού.

«Η συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων πρέπει ν’ αποτελεί για τον Δήμο Χανίων «προαπαιτούμενο». Είναι ένας πάρα πολύ σημαντικός φορέας για την πόλη και το νομό γενικότερα - γνωρίζει πάρα πολύ καλά το αντικείμενο - και οι προτάσεις της είναι απαραίτητες για εμάς», κατέληξε ο κ. Παπαδογιάννης.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video