ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Σημαντική ενίσχυση σε προσωπικό του Καταστήματος Κράτησης Νεάπολης

Φωτογραφία αρχείου

Με πρόσληψη 10 συνολικά φυλάκων, 7 φύλακες ΔΕ για την εσωτερική και 3 ΔΕ για την εξωτερική φρουρά, από την προκήρυξη 6Κ/2018, ενισχύεται το Κατάστημα Κράτησης Νεάπολης.

Με την έγκριση και τη δέσμευση της πίστωσης 97.350 ευρώ για την επισκευή και συντήρηση των φυλακίων και την κατασκευή περίφραξης, μελέτης για την συντήρηση του καταστήματος και την αποσυμφόρηση σε αριθμό κρατουμένων που έχει ήδη γίνει, βελτιώνονται οι συνθήκες τόσο για τους εργαζόμενους (με την ενίσχυση σε προσωπικό) όσο και για τους κρατούμενους.

Η Υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, μετά την ανάρτηση του πίνακα της προσωρινής κατάταξης των υποψηφίων της προκήρυξης 6Κ του 2018 από τον ΑΣΕΠ και την υποβολή του σχετικού αιτήματος του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, υπέγραψε την απόφαση κατανομής 557 Υπαλλήλων, Κλάδων ΔΕ Φύλαξης και ΔΕ Προσωπικού Εξωτερικής Φρούρησης, στα Καταστήματα Κράτησης.

Μέχρι την ανάρτηση του οριστικού πίνακα κατάταξης, θα γίνει έγγραφο προς το ΑΣΕΠ για να δοθεί άδεια για ΙΔΟΧ (οκτάμηνα). Ακολούθως το Υπουργείο Δικαιοσύνης απευθύνει πρόσκληση με την οποία καλεί από τους διοριστέους των προσωρινών πινάκων να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για τα οκτάμηνα μέχρι να οριστικοποιηθούν οι πίνακες των μονίμων.

Με τα προγράμματα που έχουν θεσπιστεί από το υπουργείο Δικαιοσύνης, ο τρόπος έκτισης της ποινής μπορεί να λάβει και μία πιο ανθρωπιστική και κοινωνική κατεύθυνση. Τηρείται ο βασικός κανόνας ότι ο κρατούμενος στερείται την ελευθερία του, διατηρεί όμως όλα τα δικαιώματά του, που απορρέουν από την προσωπικότητά του, όπως τα ορίζει το ανθρωπιστικό κεκτημένο και το ευρωπαϊκό και εθνικό προστατευτικό πλαίσιο. Το σωφρονιστικό σύστημα στοχεύει, επίσης, στην ανάπτυξη των πολιτικών επανένταξης, οι οποίες δημιουργούν συνθήκες μείωσης της υποτροπής σε παραβατικές συμπεριφορές, μέσω εκπαιδευτικών προγραμμάτων και δράσεων, με την ίδρυση νέων σχολείων δεύτερης ευκαιρίας, νέων δημοτικών σχολείων και προγραμμάτων εκμάθησης της ελληνικής γλώσσας με την συνεργασία των Υπουργείων Παιδείας, και Δικαιοσύνης.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video