ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ο Λ. Αυγενάκης για την επίσκεψη Αραχωβίτη στην Κρήτη

φωτογραφία αρχείου

Δήλωση του Γραμματέα ΠΕ ΝΔ – Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λ. Αυγενάκη με αφορμή την επίσκεψη που πραγματοποιεί στην Κρήτη, ο Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Σταύρος Αραχωβίτης:«Την ώρα που αγροτικοί φορείς και σύλλογοι του Ηρακλείου και της Κρήτης, ζητούν εδώ και καιρό επιτακτικά συνάντηση για τα προβλήματά τους, η Κυβέρνηση δια του Υπουργού της κ. Αραχωβίτη, επιλέγει, εν κρυπτώ, να συναντά και να συζητά τα προβλήματα του κλάδου τους με αυτούς που η ίδια θεωρεί αρμόδιους, αφήνοντας απ’ έξω τους επίσημους εκπροσώπους Συνεταιρισμών και Συλλόγων, όπως έγινε με την περίπτωση της Μεσαράς.

Ο πρωτογενής τομέας έχει καταλήξει να αποτελεί μια μικρογραφία της συνολικής κυβερνητικής αποτυχίας. Αντί για μεταρρυθμίσεις, αντί για δημιουργία προϋποθέσεων για νέες επενδύσεις και αύξηση της παραγωγής, οι κυβερνώντες έκαναν τα ακριβώς αντίθετα.

Η Κυβέρνηση όχι μόνο δεν στήριξε τους αγρότες αλλά αύξησε τα κόστη παραγωγής, αύξησε τις εισφορές, επέβαλε φορολογία στις αγροτικές επιδοτήσεις, επέβαλε επιπλέον φόρους σε προϊόντα, επέβαλε ΕΝΦΙΑ στα αγροτεμάχια, κατήργησε τον ΟΓΑ και πολλά άλλα.

Για όλα αυτά -πρωτίστως- οφείλει ο κ. Υπουργός να μιλήσει στους αγρότες! Σε όλους τους αγρότες γιατί τα προβλήματα του κλάδου δεν έχουν χρώμα!

Ο πρωτογενής τομέας αποτελεί συγκριτικό πλεονέκτημα για τη χώρα μας.

Στόχος και στρατηγική επιλογή της ΝΔ, είναι ο πρωτογενής τομέας να στηριχθεί αμέσως μόλις αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας, έτσι ώστε να μπορέσουν περισσότεροι νέοι άνθρωποι να γυρίσουν στη γη τους, να παράγουν, να αξιοποιήσουν τη γνώση τους, να ενσωματώσουν στην παραγωγή τους τη σύγχρονη τεχνολογία, για να μπορέσουν τα ελληνικά μας προϊόντα να γίνουν ακόμα πιο ανταγωνιστικά».


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video