ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Με την παράταξη «Ο Τόπος μας μπροστά», η Τουριστική Επιχειρηματίας Ελένη Παχάκη-Κατσιρντάκη

Με την παράταξη «Ο Τόπος μας μπροστά», η Τουριστική Επιχειρηματίας Ελένη Παχάκη-Κατσιρντάκη

Με την παράταξη «Ο Τόπος μας μπροστά» του υποψήφιου Δημάρχου Φαιστού Γιάννη Μαθιουδάκη, θα δώσει τη μάχη των Δημοτικών Εκλογών του Μαΐου, η Τουριστική Επιχειρηματίας Ελένη Παχάκη-Κατσιρντάκη,  η οποία κατάγεται από τις Μοίρες και δραστηριοποιείται επαγγελματικά σε Μάταλα και Καλαμάκι.

Όπως αναφέρει ο κ. Μαθιουδάκης: «Η εργατικότητα που συνδυάζεται με τη δημιουργία μιας πετυχημένης οικογένειας αλλά και την ανεξάντλητη διάθεση προσφοράς στα κοινά μέσα από πληθώρα δημιουργικών, πολιτιστικών και άλλων, δραστηριοτήτων στην περιοχή του Δήμου μας, συνθέτουν τα χαρακτηριστικά της Ελένης Παχάκη-Κατσιρντάκη, μιας δραστήριας Επιχειρηματία στον χώρο του Τουρισμού στον κρητικό νότο, μητέρας δύο παιδιών που απέκτησε με τον σύζυγο της Κώστα Κατσιρντάκη, με τον οποίο αποτελούν ένα εξαίρετο «δίδυμο» προσφοράς στα πολιτιστικά δρώμενα του Δημοτικού Διαμερίσματος Πόμπιας, όπου είναι μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου, συμβάλλοντας όλα τα τελευταία χρόνια στην επιτυχία πληθώρας εκδηλώσεων, ενώ είναι και δραστήριο μέλος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων.

Πολυάσχολη και πολυτάλαντη -αφού πέρα από τις επαγγελματικές της ασχολίες, ζωγραφίζει, παίζει κιθάρα και ταξιδεύει συχνά εντός και εκτός Ελλάδας παίρνοντας ιδέες από άλλα μέρη και πολιτισμούς- φαίνεται να έχει «κληρονομήσει» κάποια από τα χαρακτηριστικά των γονιών της- την οργανωτικότητα της υπερδραστήριας μητέρας της Φρόσως Παχάκη που ασχολείται με τα τουριστικά, αλλά και τις καλλιτεχνικές τάσεις του πατέρα της Μανώλη Παχάκη, Εργολάβου οικοδομών που πέρα από κάποια, αρκετά ιδιαίτερα, κτίσματα σε τουριστικές περιοχές που «φέρουν την υπογραφή του», ασχολείται με τη ζωγραφική και τις καλλιτεχνικές κατασκευές. Την καλωσορίζω με ιδιαίτερη χαρά στην παράταξη μας, έχοντας τη σιγουριά ότι είναι από τα άτομα που μπορεί να προσφέρει πολλά στον Δήμο μας»!

Δήλωση Ελένης Παχάκη-Κατσιρντάκη, υποψήφιας Δημοτικής Συμβούλου με την παράταξη «Ο Τόπος μας μπροστά» του υποψήφιου Δημάρχου Φαιστού Γιάννη Μαθιουδάκη:

«Στα μάτια - των τουριστών που επισκέπτονται την περιοχή μας βλέπω να καθρεπτίζεται ο θαυμασμός για την ομορφιά του τόπου μας και την ανεκτίμητη αξία του- στις κουβέντες μαζί τους πάντα γίνεται λόγος για τις τεράστιες δυνατότητες του αλλά και, με καλή διάθεση, τα όποια «στραβά» πρέπει να βελτιωθούν. Σαν κάτοικος αυτής της περιοχής του, εξαιρετικά προικισμένου από τη φύση, κρητικού νότου και ως μητέρα δύο παιδιών που με το σύζυγο μου θέλουμε να τα δούμε να παραμένουν, να δημιουργούν και να προσφέρουν στον τόπο που γεννήθηκαν, εδώ στο Δήμο Φαιστού, αισθάνομαι την ανάγκη να προσφέρω όλες μου τις δυνάμεις για να δώσουμε στον τόπο μας «προοπτική μέλλοντος», κάνοντας τον  καλύτερο όσον αφορά την καθημερινότητα των δημοτών του, την παραμονή των επισκεπτών του, τις πολύπλευρες προοπτικές ανάπτυξης του. Η ενασχόληση με τα κοινά – μέχρι τώρα μέσα από ποικίλες δραστηριότητες στην περιοχή μας- μου προσφέρει ικανοποίηση και χαρά γιατί αισθάνομαι μέρος ενός μεγάλου συνόλου που νοιάζεται για το καλό του τόπου του και κάνει ότι μπορεί γι αυτό. Με αυτή τη νοοτροπία με μεγάλωσαν οι γονείς μου- με αυτή τη νοοτροπία μεγαλώνουμε και εμείς με το σύζυγο μου τα παιδιά μας. Πιστεύω ακράδαντα ότι μια Δημοτική Αρχή που θα αγαπά τον τόπο μας και θα νοιάζεται τους ανθρώπους του μπορεί να εγγυηθεί ένα καλύτερο παρόν και μέλλον για όλους μας. Με αυτό το στόχο, δηλώνω “παρούσα” στις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου  με την παράταξη “Ο Τόπος μας μπροστά” του υποψήφιου Δημάρχου Φαιστού Γιάννη Μαθιουδάκη».


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video