ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Τέσσερις υπερσύγχρονες παιδικές χαρές αποκτά ο Δήμος Ηρακλείου

 Δυο στην Νέα Αλικαρνασσό, μια στις Πατέλες και μια στον Άγιο Ιωάννη

Η μεγάλη προσπάθεια που έχει ξεκινήσει ο Δήμος Ηρακλείου για την ανακατασκευή -  πιστοποίηση όλων των παιδικών χαρών της πόλης συνεχίζεται.

Το μεσημέρι της Δευτέρας 4 Μαρτίου, ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός υπέγραψε σύμβαση για την αναβάθμιση τεσσάρων παιδικών χαρών,  δυο εκ των οποίων βρίσκονται στην Νέα Αλικαρνασσό (στη συμβολή των οδών Ηροδότου και Αναγεννήσεως και στην οδό Σταδίου), μία στις Πατέλες  (στην συμβολή των οδών Ιτάνου και Καλαμά) και μία στον Άγιο Ιωάννη (στην οδό Ανεμώνης).

Το κόστος του έργου είναι 483.599,17 ευρώ, 337.000 εκ των οποίων προέρχονται από το πρόγραμμα «Φιλόδημος» και  146.599,17 από ίδιους πόρους.

Τη σύμβαση, εκτός του Δημάρχου, υπέγραψε  ο εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας, παρουσία του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων Γιάννη Αναστασάκη και αρμοδίων στελεχών της Διεύθυνσης Συντήρησης και Αυτεπιστασίας του Δήμου.

Επί της ουσίας, το έργο αφορά στην κατασκευή τεσσάρων καινούργιων και πιστοποιημένων χώρων παιχνιδιού που θα λειτουργούν υποδειγματικά ως προς την ασφάλεια και τα ποιοτικά τους χαρακτηριστικά,  θα διαθέτουν υπερσύγχρονα όργανα, και θα εξασφαλίζουν την προσβασιμότητα και την δυνατότητα δραστηριότητας και στα ΑμΕΑ.

Μετά την υπογραφή ο Δήμαρχος δήλωσε: «Προχωράμε το έργο ανακατασκευής – πιστοποίησης των παιδικών χαρών της πόλεως, μια εκκρεμότητα που υπάρχει από το 2009.  Η υπογραφή της σημερινής σύμβασης ανοίγει το δρόμο για την ανακατασκευή και τον πλήρη εκσυγχρονισμό τεσσάρων παιδικών χαρών, στις περιοχές της Νέας Αλικαρνασσού, των Πατελών και του Αγίου Ιωάννη. Θα συνεχίσουμε μέχρι να τις πιστοποιήσουμε όλες, καθώς θεωρούμε ότι η ύπαρξη ασφαλών, όμορφων και λειτουργικών παιδικών χαρών σε κάθε γειτονιά του Ηρακλείου, είναι απαραίτητη και αναβαθμίζει την ποιότητα ζωής των κατοίκων».  


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video