ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Βραβεύτηκε η μαθήτρια που συμμετείχε στο Ευρωκοινοβούλιο ερμηνεύοντας Ερωτόκριτο από το δήμο Αγίου Νικολάου

Βραβεύτηκε η μαθήτρια που συμμετείχε στο Ευρωκοινοβούλιο ερμηνεύοντας Ερωτόκριτο από το δήμο Αγίου Νικολάου

Την μινιατούρα του γλυπτού : "Η αρπαγή της Ευρώπης" έργο των αδελφών Σωτηριάδη που κοσμεί εδώ και χρόνια - μετά από δωρεά του Δήμου Αγίου Νικολάου - τον περίβολο της εισόδου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο, προσέφερε ο Δήμαρχος κ. Αντώνης Ζερβός στην νεαρή μαθήτρια της Β΄Λυκείου (2ο Λύκειο), Ιωάννα Γκουργκούνη, η οποία συμμετείχε στην ημερίδα Euroscola και κατάφερε ερμηνεύοντας στίχους από τον Ερωτόκριτο του Βιτσέντζου Κορνάρου -όχι μόνο ν΄αποσπάσει το χειροκρότημα των εκπροσώπων από τις 22 χώρες που συμμετείχαν στην συγκεκριμένη διοργάνωση του Ευρωκοινοβουλίου, αλλά να κερδίσει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά των πολιτών του κόσμου, που παρακολούθησαν την συγκλονιστική ερμηνεία της !

Στην συνάντηση που είχε με την νεαρή μαθήτρια, ο κ. Ζερβός, παραδίδοντας της και το Φωτογραφικό Λεύκωμα της πόλης, εξέφρασε την χαρά και την ικανοποίηση του, για την Ιωάννα Γκουργούνη, που όπως δήλωσε, πρόκειται για ένα απολύτως συνειδητοποιημένο και πολιτικοποιημένο πολίτη του δήμου, που πέραν του μεγάλου της ταλέντου, διαθέτει κοινωνική γνώση - γεγονός σημαντικό για την μετέπειτα πορεία της.

Την Ιωάννα συνόδευσε στον Δήμο Αγίου Νικολάου, η μητέρα της καθηγήτρια φιλόλογος κ. Γιανναδάκη Τζένη.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video