ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου: Ασφάλεια στην εργασία τουριστικών κλάδων

Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου: Ασφάλεια στην εργασία τουριστικών κλάδων

Συναντήσεις για τις βελτιώσεις των τουριστικών υποδομών και της ασφάλειας εργασίας σε τουριστικούς κλάδους πραγματοποιήθηκαν τη Πέμπτη 28/3/2019, τόσο με τη συνεργασία της διοίκησης της ΕΛ.ΑΣ όσο και με το Δήμο Χερσονήσου Κρήτης, με τα Σωματεία των Επαγγελματιών Ξεναγών Κρήτης και Σαντορίνης, των Οδηγών Τουριστικών Λεωφορείων Κρήτης και με τη συμμετοχή του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Τουριστικών Λεωφορείων Κρήτης

Η πρώτη συνάντηση μας ήταν με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Χρυσάκη Νικόλαο , τον Διοικητή της Τροχαίας Ηρακλείου κ. Μουρτζάκη Εμμανουήλ, τον Διοικητή του τμήματος Χερσονήσου κ.Μακρογιαννάκη Γιώργο, όπου συζητήσαμε πολλά θέματα που αφορούν το κέντρο του Ηρακλείου, τη περιοχή της Κνωσού, όπως και την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Χερσονήσου .

ekh chersonissos

Ακολούθησε η συνάντηση στο Δήμο Χερσονήσου, παρουσία του Δημάρχου Χερσονήσου κ. Ιωάννη Μαστοράκη, των Αντιδημάρχων, Τουρισμού κ. Μουντράκη Ευθύμιο, Πρασίνου, κ. Κατσαμποξάκη Σπύρο , Τεχνικών Έργων κ. Μεραμβελιώτακη Γιώργο με τη συμμετοχή και του Αντιπροέδρου του Εμπορικού Συλλόγου κ. Ασπετάκη Κωνσταντίνου . Τέθηκαν αναλυτικά και συζητήθηκαν με πολλές λεπτομέρειες και ανταλλαγές απόψεων, πολλά σημαντικά καθημερινά ζητήματα που αφορούν τις υποδομές καθώς και την ασφάλεια τόσο των επαγγελματιών ξεναγών, οδηγών καθώς και του μεταφερόμενων τουριστών στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Χερσονήσου.

Στις συναντήσεις μετείχαν ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου συναδ. Στέλιος Βοργιάς, ο Πρόεδρος του Σωματείου Επαγγελματιών Ξεναγών Κρήτης και Σαντορίνης συναδ. Παπανικολάου Βαγγέλης, ο Πρόεδρος των Οδηγών Τουριστικών Λεωφορείων Κρήτης « Ο ΕΡΜΗΣ» συναδ. Τριαλωνάκης Κώστας , ο συνάδ αντιπρόεδρος Αβραάμ Παναγιωτάκης, ο Πρόεδρος Συνδέσμου Ιδιοκτητών Τουριστικών Λεωφορείων Κρήτης κ. Μαγκουσάκης Στράτος και ο αντιπρόεδρος Νικήτας Κατσαπρακάκης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η παρουσίαση και εξήγηση των θεμάτων από τους συναδέλφους Παπανικολάου Βαγγέλη και Τριαλωνάκη Κώστα ήταν τόσο εμπεριστατωμένες που τα προβλήματα αλλά και οι προτάσεις για τις λύσεις των έγιναν άμεσα κατανοητές .

Συμφωνήθηκε από κοινού ότι θα ακολουθήσει επιτόπια επίσκεψη την επόμενη εβδομάδα με τη συμμετοχή των αντιδημάρχων, αστυνομίας και των Σωματείων για την σύντομη επίλυση των θεμάτων αυτών.

Ευχόμαστε να επιλυθούν άμεσα όλα τα ζητήματα πριν την έναρξη της Τουριστικής περιόδου καθώς ο Τουρισμός αποτελεί «πυλώνα» της οικονομίας του νησιού μας .


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video