ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Δημοπρατήθηκε το έργο βελτίωσης της αγροτικής οδοποιίας της Δ.Ε. Τυλίσου

Πρόκειται για ένα από τα ανάλογα έργα που εντάχτηκαν από τη Δημοτική Αρχή στο Πρόγραμμα Φιλόδημος, με συνολικό προϋπολογισμό άνω του 1.000.000 ευρώ

Δημοπρατήθηκε ένα ακόμα έργο βελτίωσης της αγροτικής οδοποιίας του Δήμου Μαλεβιζίου, ενταγμένο στο ευρύτερο πρόγραμμα αναβάθμισης του σχετικού οδικού δικτύου, συνολικού προϋπολογισμού άνω του 1.000.000 ευρώ.

Το έργο αυτό αφορά τη Δ.Ε. Τυλίσου, έχει προϋπολογισμό 410.000 ευρώ και προβλέπει εργασίες καθαρισμού, διαμορφώσεις, τσιμεντώστρωσεις και ασφαλτοστρώσεις δρόμων του αγροτικού δικτύου, με στόχο να βελτιωθεί η πρόσβαση των αγροτών στις περιουσίες τους και να βελτιωθούν οι συνθήκες του πρωτογενή τομέας παραγωγής.

Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για έργο που χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «Φιλόδημος» του υπ. Εσωτερικών, ένα πρόγραμμα που αξιοποίησε σε χρόνο ρεκόρ η Δημοτική Αρχή Μαλεβιζίου, αμέσως μόλις άνοιξε η σχετική πρόσκληση, καταθέτοντας την πρώτη πρόταση πανελλαδικά. Κάτι που επετεύχθη επειδή είχε γίνει έγκαιρα όλη η προετοιμασία από την πλευρά του Δήμου και υπήρχε πλήρης και τεκμηριωμένος φάκελος διεκδίκησης των ανάλογων κονδυλίων του Υπουργείου. Τις επόμενες ημέρες υλοποιούνται δυο ακόμα έργα στο ίδιο πρόγραμμα, στη Ροδιά με προϋπολογισμό 262.000 ευρώ και στη Μονή με προϋπολογισμό 350.000 ευρώ.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκη σε δηλώσεις του τόνισε: «Είμαστε πάντα έτοιμοι για να διεκδικήσουμε τα καλύτερα για το Μαλεβίζι και τους κατοίκους του. Προετοιμασμένοι σωστά, οργανωμένοι άψογα και με άμεσες αντιδράσεις και αγαστές συνεργασίες διεκδικούμε και πετυχαίνουμε πολύ καλά αποτελέσματα. Έτσι και σε αυτή την περίπτωση, με την συνεργασία και του Βουλευτή Ηρακλείου Σωκράτη Βαρδάκη, τον οποίο θερμά ευχαριστώ για μια ακόμα φορά, μπορέσαμε και εξασφαλίσαμε ένα σημαντικό ποσό, που μαζί και με τη δική μας συμμετοχή υπερβαίνει το 1 εκ. ευρώ, για έργα σε διάφορα σημεία του αγροτικού οδικού δικτύου που έχουν υποστεί σημαντικές ζημιές από τις κακοκαιρίες των τελευταίων μηνών. Ξεκινήσαμε από τη Ροδιά, συνεχίζουμε στην Δημοτική Ενότητα Τυλίσου, ακολουθούν κι άλλοι οικισμοί αλλά και εξίσου σημαντικές, νέες χρηματοδοτήσεις!

Με την ευκαιρία που μου δίνεται, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Υπ. Εσωτερικών Αλέξη Χαρίτση και να συγχαρώ τους Αντιδημάρχους Θανάση Κύρκο και Άρη Σαλούστρο καθώς και τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου μας, για την άμεση και άκρως αποτελεσματική ανταπόκριση που μας οδήγησε στην ένταξη στο συγκεκριμένο πρόγραμμα».


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video