ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Κρήτης Νίκου Καλογερή στην Αθήνα με στελέχη του ΔΕΔΔΗΕ, ΕΔΕΥ και ΔΕΗ

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Κρήτης Νίκου Καλογερή στην Αθήνα με στελέχη του ΔΕΔΔΗΕ, ΕΔΕΥ και ΔΕΗ

Τα τρέχοντα ζητήματα της ενέργειας συζήτησε ο Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος, Χωροταξίας και Ενέργειας Νίκος Καλογερής με τους αρμόδιους φορείς, κατά την πρόσφατη επίσκεψη του στην Αθήνα.

Ο κ. Καλογερής συναντήθηκε με ανώτατα στελέχη του ΔΕΔΔΗΕ, της ΕΔΕΥ και της ΔΕΗ, συζήτησε και ενημερώθηκε για τις πρόσφατες εξελίξεις και τα σχεδιαζόμενα έργα που αφορούν στο νησί. Συγκεκριμένα, κατά την επίσκεψη του στο Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) συζήτησε με τον Πρόεδρο κ. Χατζηαργυρίου και το Γενικό Διευθυντή Ανάπτυξης και Διαχείρισης Δικτύου κ. Μενεγάτο για το θέμα της ευστάθειας του συστήματος της Κρήτης και τις μελλοντικές αναβαθμίσεις του, προκειμένου να αντεπεξέλθει στις αυξημένες ανάγκες, αλλά και εκείνες που θα προκύψουν από τη διασύνδεση της Κρήτης με το ηπειρωτικό σύστημα. Επίσης εξετάστηκε το θέμα της ηλεκτροκίνησης, οι δυνατότητες ανάπτυξης της στη Κρήτη, όπου ο τομέας των μεταφορών αποτελεί τον βασικό καταναλωτή ενέργειας, καθώς και η πιθανή συνεργασία του Διαχειριστή με την Περιφέρεια για την υλοποίηση πιλοτικών εφαρμογών.

Στη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Διαχειριστικής Εταιρείας Υδρογονανθράκων (ΕΔΕΥ) κ. Μπασιά και τον Αντιπρόεδρο κ. Μπέλλα, ο Αντιπεριφερειάρχης ενημερώθηκε για πορεία των συμβάσεων για την εκμετάλλευση των υδρογονανθράκων στα δυο θαλάσσια οικόπεδα νότια και νοτιοανατολικά της Κρήτης, καθώς και για τους μελλοντικούς διαγωνισμούς που σχεδιάζονται για περιοχές νότια του νησιού.

Τέλος, ο κ. Καλογερής ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΗ κ. Παναγιωτάκη και τον Γενικό Διευθυντή Παραγωγής κ. Μετικάνη για τις σχεδιαζόμενες ενέργειες της επιχείρησης προκειμένου να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες της φετινής χρονιάς, αλλά και να εξασφαλιστεί η ενεργειακή επάρκεια του νησιού μέχρι την ολοκλήρωση της υλοποίησης της διασύνδεσης του νησιού με το ηπειρωτικό σύστημα.

Στις συναντήσεις συμμετείχε η Μαρία Αποστολάκη, Μηχανικός Περιβάλλοντος, σύμβουλος του Αντιπεριφερειάρχη στα θέματα της ενέργειας.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video