ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Εργασίες βελτίωσης της οδοποιίας ενίσχυσης του πρωτογενή τομέα και αναβάθμισης δημοτικού κτιρίου στο Φόδελε

Κώστας Μαμουλάκης: Με στοχευμένες παρεμβάσεις βελτιώνουμε την ποιότητα ζωής και την καθημερινότητα των κατοίκων του Φόδελε

Τρεις διαγωνισμοί για σημαντικά έργα στο Φόδελε, συνολικού προϋπολογισμού 164.400 ευρώ, βρίσκονται σε εξέλιξη στο Δήμο Μαλεβιζίου.

Πρόκειται για τις εργασίες αποκατάστασης του δημοτικού κτιρίου της Τοπικής Κοινότητας Φόδελε προϋπολογισμού 40.000 ευρώ, την αντικατάσταση παλαιωμένων συλλεκτών του δικτύου άρδευσης προϋπολογισμού 50.000 ευρώ και εργασίες τσιμεντοστρώσεων σε δρόμους του αγροτικού δικτύου της περιοχής προϋπολογισμού 74.400 ευρώ.

Με τα έργα αυτά, η Δημοτική Αρχή στοχεύει στο να βελτιώσεις τις συνθήκες καθημερινότητας για τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους της περιοχής, να αναβαθμίσει το αγροτικό οδικό δίκτυο το οποίο έχει υποστεί ζημιές από τις πρόσφατες κακοκαιρίες και να εκσυγχρονίσει υποδομές που προσφέρουν στην τοπική κοινωνία.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης τόνισε: «Με στοχευμένες παρεμβάσεις βελτιώνουμε την ποιότητα ζωής και την καθημερινότητα των κατοίκων του Φόδελε σε πολλούς τομείς. Ενισχύουμε την πρωτογενή παραγωγή, αναβαθμίζουμε τις υποδομές μας και ανταποκρινόμαστε σε αιτήματα της κοινωνίας του Φόδελε, αυτού του πανέμορφου τόπου όχι μόνο του Μαλεβιζίου, αλλά ολόκληρης της Κρήτης. Θα ήθελα να συγχαρώ τους Αντιδημάρχους Άρη Σαλούστρο και Γιώργο Βαλτζάκη, καθώς και τα στελέχη όλων των δημοτικών μας υπηρεσιών για το πολύ καλό αποτέλεσμα και να απευθύνω ένα δημόσιο «μπράβο» στον Πρόεδρο της Τ.Κ. Φόδελε Γιάννη Φακουκάκη που μαζί με τα μέλη των τοπικών φορέων προσφέρουν τα μέγιστα στον τόπο».


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video