ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Β.Κεγκέρογλου: «Έπεα πτερόεντα» Σπίρτζη για τον ΒΟΑΚ

Β.Κεγκέρογλου: «Έπεα πτερόεντα» Σπίρτζη για τον ΒΟΑΚ

Με αφορμή τις «εκ νέου» εξαγγελίες του κ.Σπίρτζη σχετικά με τον ΒΟΑΚ, ο Γραμματέας της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου έκανε τη παρακάτω δήλωση:

«Είμαστε στον 5ο χρόνο ΣΥΡΙΖΑ, στον 5ο χρόνο συνεχών αναβολών και μεταθέσεων και ο κ.Σπίρτζης προέβη «εκ νέου» σε εξαγγελίες για τον ΒΟΑΚ και για όσα είπε εχθές από το Ηράκλειο Κρήτης δεν μπορούμε να μην επισημάνουμε τα παρακάτω:

-Τα μοναδικά έργα που εκτελούνται σήμερα στο νησί, τμήμα Γούβες-Χερσόνησος του ΒΟΑΚ, Ηράκλειο-Μεσαρά κλπ έχουν δημοπρατηθεί και χρηματοδοτηθεί από τις προηγούμενες Κυβερνήσεις πριν το 2015.

Ιδιαίτερα για το δρόμο Ηράκλειο-Μεσαρά, η μεγάλη καθυστέρηση ανάθεσης δύο σχεδόν χρόνια, είναι αποκλειστική ευθύνη του κ.Σπίρτζη, ο οποίος αρνιόταν προσωπικά να αναθέσει το έργο στο 2ο νόμιμο μειοδότη, όπως τελικά αναγκάστηκε να πράξει, μετά από την γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους.

-Για τον δρόμο Χερσόνησος-Καστέλι-Αρκαλοχώρι του θυμίζω ότι είναι μέσα στα έργα που οφείλει να κατασκευάσει ο παραχωρησιούχος του αεροδρομίου αλλά δεν είπε κουβέντα για τον πώς θα συνδεθεί η Μεσαρά με το νέο αεροδρόμιο , αφού αυτός σταματά στο Αρκαλοχώρι.

-Η μεγάλη κοροϊδία για τον ΒΟΑΚ αποκαλύφθηκε αφού επί πέντε (5) χρόνια δεν δημοπρατήθηκε κανένα από τα ώριμα τμήματα του, με το αιτιολογικό ότι δήθεν το Υπουργείο θα προέβαινε σε νέα χάραξη αλλά τώρα μας λέει ότι τελικά αποφάσισε να ακολουθήσει την παλιά.

-Επιπλέον υπενθυμίζω ότι ακύρωσε το δημοπρατημένο τμήμα Πάνορμο-Έξαντη και μετέφερε τα χρήματα στους μεγάλους οδικούς άξονες της ηπειρωτικής χώρας στους οποίους έδωσε 704 εκ. Ευρώ συνολικά.

-Χωρίς εγγραφή ούτε ενός (1) Ευρώ για τα έργα που εξαγγέλλει, με τον χαρακτηρισμό «Στρατηγικός Σχεδιασμός» δεν εξήγησε ότι αυτό σημαίνει: «έπεα πτερόεντα», αφού αυτά δεν γίνονται με μηδενική χρηματοδότηση και χωρίς διόδια, όπως υπόσχεται για τον ΒΟΑΚ .

Η αλήθεια είναι ότι το θέμα του ΒΟΑΚ, εκτός από κάτι ακριβοπληρωμένες τεχνικές εκθέσεις, παραμένει στην ουσία όπως το άφησε το 2014 ο τότε Υπουργός Υποδομών Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και εκ των πραγμάτων πρέπει να αποτελέσει προτεραιότητα για τη νέα Κυβέρνηση προκειμένου να ανακτηθεί ο χαμένος χρόνος.

Τέλος θέλω να επισημάνω ότι είναι η δεύτερη φορά, σε διάστημα δέκα ημερών, μετά το συνέδριο για την κλιματική αλλαγή που οργάνωσε το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, που σε θεσμικές εκδηλώσεις, υπό την αιγίδα μάλιστα της Περιφέρειας Κρήτης, δεν προσκαλούνται Βουλευτές από άλλα κόμματα πλην ΣΥΡΙΖΑ, προφανώς για μην τους χαλάσουν την παράσταση».


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video