ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

«Απόφαση ΕΠΟ για ΟΦΗ: Δύο μέτρα και δύο σταθμά»

Ανακοίνωση ΝΟΔΕ Ηρακλείου - φωτογραφία αρχείου

Ανακοίνωση  ΝΟΔΕ Ηρακλείου

 

«Η Επιτροπή Δεοντολογίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (ΕΠΟ)  αποφάσισε τον υποβιβασμό του ΟΦΗ στην Football League, αφαίρεση έξι βαθμών από το επόμενο και επιβολή χρηματικού προστίμου 300.000 ευρώ.

Η εξοντωτική αυτή απόφαση δημιουργεί προβληματισμό και έντονα ερωτηματικά στον κόσμο της ομάδας μας, του ΟΦΗ:

Πως μια υπόθεση ενός ποδοσφαιρικού αγώνα, που διεξήχθη το Νοέμβριο του 2017 (1,5 χρόνο πριν) έρχεται στην επικαιρότητα μόλις 2 μήνες πριν τη λήξη του πρωταθλήματος;

Πως τιμωρείται μια ομάδα που δεν έχει ποτέ κατηγορηθεί για κάποια παράνομη ενέργεια ή συμπεριφορά; Υπάρχει μόνο μια ύποπτη καταγγελία ενός προπονητή, ο οποίος την έκανε όταν ήταν προπονητής αντίπαλης ΠΑΕ του ΟΦΗ και μετά από ήττα από το Σύλλογο τον οποίο κατηγορεί (Αιγινιακός).

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της UEFA και της SPORT RADAR, τα τελευταία χρόνια η Ελλάδα είναι από τις πρώτες χώρες της Ευρώπης στα στημένα παιχνίδια και την διαφθορά. Υπάρχει τεράστιος αριθμός φακέλων από αγώνες της ελληνικής Super League και Football League, τους οποίους η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού (Ε.Ε.Α) θέτει στο αρχείο και τα αρμόδια δικαστήρια κρίνουν ως αθώους.

Για ποιο λόγο ο ΟΦΗ είναι μόνιμα στόχος από την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ; Είχαμε ήδη την άνιση και άδικη απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού, με την οποία παράτυπα και αντιδεοντολογικά χρηματοδότησε με 52.000.000 ευρώ, από χρήματα της κρατικής ΕΡΤ, 7 ανώνυμες ποδοσφαιρικές εταιρείες, αλλά, την ίδια ώρα, δεν έδωσε ούτε ένα ευρώ στο κύτταρο του ποδοσφαίρου και στα 4.000 ερασιτεχνικά σωματεία δεν δίνει ούτε ένα ευρώ;

Η εξοντωτική αυτή απόφαση για τον ΟΦΗ δημιουργεί έντονο αίσθημα αδικίας στην τοπική κοινωνία.

Βεβαίως, πρέπει να εφαρμόζονται οι νόμοι και, εάν ο ΟΦΗ έχει παρανομήσει, θα πρέπει να τιμωρηθεί αναλόγως. Ωστόσο, οι νόμοι και οι κανονισμοί πρέπει να εφαρμόζονται ισότιμα σε όλους. Χωρίς αίσθημα ισότητας, δικαιοσύνης και ισονομίας δεν μπορεί να επιβιώσει το επαγγελματικό ποδόσφαιρο σε συνθήκες υγιούς ανταγωνισμού και ευγενούς άμιλλας.

Εξοντωτικές αποφάσεις προκαλούν αδικίες, ανισότητες, πικρία και αντιδράσεις που ζημιώνουν, παρά προστατεύουν, το ελληνικό ποδόσφαιρο. Είμαστε βέβαιοι ότι στην Επιτροπή Εφέσεων, η ΠΑΕ ΟΦΗ θα δικαιωθεί».


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video