ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Στο 8ο Παγκρήτιο φόρουμ προώθησης κρητικών προϊόντων ο Δήμος Μαλεβιζίου

Στο 8ο Παγκρήτιο φόρουμ προώθησης κρητικών προϊόντων ο Δήμος Μαλεβιζίου

Στο 8ο Παγκρήτιο Φόρουμ προώθησης των κρητικών προϊόντων στα ξενοδοχεία και τα δίκτυα διανομής και σούπερ μάρκετ συμμετέχει για μια ακόμα χρονιά ο Δήμος Μαλεβιζίου, αναδεικνύοντας τα τοπικά προϊόντα, τους συνεταιρισμούς και τους παραγωγούς.

 

Στην εκδήλωση, που διοργανώνεται από τα Κρητικά Επιμελητήρια, τις Ενώσεις Ξενοδόχων Κρήτης και τον Παγκρήτιο Σύλλογο Δ/ντών Ξενοδοχείων, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης στις Γούρνες Ηρακλείου το Σάββατο 30 Μαρτίου 2019, συμμετέχουν παραγωγοί και προμηθευτές απ’ όλη την Κρήτη και το επισκέπτονται το σύνολο των ενδιαφερόμενων επαγγελματιών. Η διοργάνωση υποστηρίζεται από το σύνολο των τοπικών παραγωγικών φορέων της Κρήτης και περιλαμβάνει συναντήσεις ξενοδόχων με επαγγελματίες, βιοτέχνες, μεταποιητές και άλλων προϊόντων που σχετίζονται με τον τουρισμό (πχ είδη συσκευασίας, καθαριστικά, εξοπλισμός κλπ) ώστε να δοθεί η ευκαιρία επέκτασης της συνεργασίας και με άλλους τομείς της τοπικής οικονομίας, πλην του αγροδιατροφικού, όπως γινόταν μέχρι τώρα.

Το κορυφαίο για την οικονομία της Κρήτης επιχειρηματικό γεγονός έχει στόχο να βοηθήσει τη συνεργασία ξενοδόχων και αγροτών, επαγγελματιών, βιοτεχνών, μεταποιητών, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες των Κρητικών ξενοδοχείων και της ευρύτερης τοπικής αγοράς από την ντόπια αγροτική παραγωγή – δίνοντας την ευκαιρία και στους επισκέπτες του νησιού να γνωρίσουν τα γνήσια προϊόντα της Κρητικής διατροφής – αλλά και να στηριχθεί η συναφής με τον τουρισμό επαγγελματική /βιοτεχνική δραστηριότητα.

 

Το εγχείρημα έχει στεφθεί με μεγάλη επιτυχία κατά τα επτά προηγούμενα χρόνια, έχει βραβευθεί σε ευρωπαϊκό επίπεδο και αποτελεί πλέον θεσμό για την τοπική αγορά, καθώς έχει δώσει τη δυνατότητα σε πολλούς ξενοδόχους να προμηθευτούν τοπικά προϊόντα απ’ ευθείας από τους παραγωγούς, χτίζοντας μια οικονομική συνεργασία με πολλαπλά οφέλη για τις δύο πλευρές. Το Παγκρήτιο Φόρουμ περιλαμβάνει και ολιγόλεπτες συναντήσεις εκπροσώπων των ξενοδοχείων και των δικτύων διανομής με αγρότες, κτηνοτρόφους, μεταποιητές, επαγγελματίες, βιοτέχνες κλπ σε προκαθορισμένα ραντεβού, αλλά και έκθεση προϊόντων σε ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες.

 

 

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης ανέφερε: «Στηρίζουμε τα προϊόντα του τόπου μας και προβάλλουμε τον πλούτο του Μαλεβιζίου με κάθε ευκαιρία. Το συγκεκριμένο φόρουμ έχει γίνει πλέον θεσμός και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους διοργανωτές, αφού μέσα από αυτή την όμορφη εκδήλωση παραγωγοί και άνθρωποι του τουρισμού και της αγοράς έρχονται κοντά. Και όπως όλοι καταλαβαίνουμε, η διείσδυση των κρητικών προϊόντων στην ξενοδοχειακή αγορά και τα εμπορικά δίκτυα, μόνο οφέλη φέρνει για τον τόπο μας. Ελπίζω κι εύχομαι τα καλύτερα αποτελέσματα για όλους τους συμμετέχοντες και θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα στελέχη του Δήμου μας που επιμελήθηκαν τη συμμετοχή του Μαλεβιζίου στο 8ο Παγκρήτιο Φόρουμ»..


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video