ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Εθιμοτυπική επίσκεψη στη Περιφέρεια του Διοικητή της 5ης Ταξιαρχίας Μεραρχίας Κρητών και του Ανώτερου Διοικητή Φρουράς Ηρακλείου-Διοικητή ΣΕΑΠ

Εθιμοτυπική επίσκεψη στη Περιφέρεια του Διοικητή της 5ης Ταξιαρχίας Μεραρχίας Κρητών και του Ανώτερου Διοικητή Φρουράς Ηρακλείου-Διοικητή ΣΕΑΠ

Τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη επισκέφθηκαν ο νέος Διοικητής της 5ης Ταξιαρχίας Μεραρχίας Κρητών Στέλιος Γασπαράκης και ο νέος Ανώτερος Διοικητής Φρουράς Ηρακλείου-Διοικητής ΣΕΑΠ Βασίλης Βασιλειάδης.
Στο πλαίσιο της εθιμοτυπικής επίσκεψης στην οποία ήταν παρόν και ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης ο Περιφερειάρχης Κρήτης και ο Αντιπεριφερειάρχης ευχήθηκαν στα ανώτερα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων στη Κρήτη καλή επιτυχία στο έργο τους με την ευκαιρία ανάληψης των νέων τους καθηκόντων. 

Από την πλευρά τους, ο Διοικητής της 5ης Ταξιαρχίας Μεραρχίας Κρητών Στέλιος Γασπαράκης και ο Ανώτερος Διοικητής Φρουράς Ηρακλείου-Διοικητής ΣΕΑΠ Βασίλης Βασιλειάδης ευχαριστώντας τον Περιφερειάρχη, και τον Αντιπεριφερειάρχη, ανέφεραν ότι αξιωματικοί, υπαξιωματικοί και στρατεύσιμοι στηρίζουν το έργο της Αυτοδιοίκησης όποτε απαιτείται υπηρετώντας παράλληλα τους πολίτες.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video