ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

10ο Παιδικό Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού στο Ηράκλειο

10ο Παιδικό Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού στο Ηράκλειο

Η ομάδα «Εμείς κι Εμείς» με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης-Π.Ε. Ηρακλείου και του Δήμου Ηρακλείου, διοργανώνουν το 10ο Παιδικό Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού Ηρακλείου.

Το 10ο Παιδικό Κυνήγι θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Μαρτίου στην Πλατεία Ελευθερίας και θα έχει τίτλο «Dr.Χάνταξ και Lady Candia, εναντίον Σκιάς: Το Πετράδι του Κάστρου». Το Παιδικό Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού απευθύνεται σε μαθητές Ε’, Στ’ Δημοτικού και Α’ Γυμνασίου. Θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Ελευθερίας σε οριοθετημένο και ελεγχόμενο χώρο. Η ώρα έναρξης είναι στις 10:00 το πρωί της Κυριακής, στη Λότζια και αναμένεται να ολοκληρωθεί τις μεσημεριανές ώρες της ίδιας ημέρας.

Σκοπός του είναι μέσα από μια σειρά γρίφων, αναζητήσεων και παιχνιδιού, οι συμμετέχοντες μαθητές να ανακαλύψουν την πόλη, να γνωρίσουν σημαντικό μέρος της ιστορίας και του πολιτισμού της, ενώ παράλληλα να μάθουν άγνωστες πτυχές του Ηρακλείου και της Κρήτης.

Στόχος του είναι πέρα από τη διασκέδαση, η διαπαιδαγώγηση των συμμετεχόντων, η μάθηση, αλλά και η συλλογή πλούσιων εμπειριών.

Την ίδια ημέρα θα γίνουν παράλληλες δραστηριότητες στην Πλατεία Δασκαλογιάννη από τους προσκόπους για παιδιά Α΄ έως Δ΄ Δημοτικού, καθώς και από άλλους φορείς σε διάφορα σημεία της πόλης.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video