ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Συγκίνηση και φορτισμένο κλίμα στην τελετή απονομής του 1ου βραβείου «Βιργινία Μανασάκη»

Συγκίνηση και φορτισμένο κλίμα στην τελετή απονομής του 1ου βραβείου «Βιργινία Μανασάκη»

Σε κλίμα έντονης συγκίνησης πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής του 1ου βραβείου «Βιργινία Μανασάκη» που θεσπίστηκε από τον Ε.Σ.Δ.Α.Κ. στη μνήμη της Βιργινίας Μανασάκη, στον υποψήφιο Διδάκτορα του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, Ηλία – Ιωάννη Παπαηλία.

 vraveio virginia manasaki 1

Στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συνεδριακού Κέντρου Ηρακλείου, ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, ο Πρόεδρος του Ε.Σ.Δ.Α.Κ. Χάρης Μαμουλάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Νίκος Καλογερής και ο πρώην Δήμαρχος Ηρακλείου Γιάννης Κουράκης, μίλησαν για την αείμνηστη Βιργινία, τη δουλειά και το πλούσιο έργο που άφησε ως παρακαταθήκη στην – δυστυχώς – σύντομη ενασχόλησή της με τα θέματα της διαχείρισης αποβλήτων και της ενεργειακής κάλυψης της Κρήτης. Παράλληλα, ο Πρύτανης του ΤΕΙ Κρήτης Νίκος Κατσαράκης, ως εκπρόσωπος της επιτροπής αξιολόγησης που αποτελούνταν από στελέχη του Ε.Σ.Δ.Α.Κ., της Περιφέρειας, του Πανεπιστημίου, του Πολυτεχνείου και του ΤΕΙ Κρήτης, καθώς και του ΤΕΕ/ΤΑΚ, αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο έγινε η αξιολόγηση και στην ιδιαίτερα ικανοποιητική συμμετοχή διδακτορικών φοιτητών (38 συνολικά) στον νέο θεσμό του βραβείου «Βιργινία Μανασάκη».

 vraveio virginia manasaki 7

Το συγκεκριμένο βραβείο, αποτελεί μια συμβολική αναγνώριση της προσπάθειας υποψηφίων Διδακτόρων, καθώς και η αείμνηστη Βιργινία ήταν υποψήφια Διδάκτωρ, για τη διατριβή τους σε θέματα που άπτονται της διαχείρισης των απορριμμάτων, περιβαλλοντικών και ενεργειακών ζητημάτων. Το βραβείο περιλάμβανε την απονομή έντυπου επαίνου, ενός ειδικά σχεδιασμένου βραβείου, καθώς και την απονομή του χρηματικού ποσού των 3.000 € για την ενίσχυση των διδακτορικών σπουδών του βραβευθέντος.

 vraveio virginia manasaki 6

Το παρών στην τελετή έδωσαν επίσης μέλη της οικογένειας της Βιργινίας Μανασάκη – ο αδερφός της Γιώργος Μανασάκης έκανε και τη σχετική απονομή – συνεργάτες και φίλοι της, ο Δήμαρχος Φαιστού Γιώργος Αρμουτάκης, Αντιπεριφερειάρχες, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι, η Πρόεδρος του ΤΕΕ/ΤΑΚ Ειρήνη Βρέντζου, πολλοί εκπρόσωποι φορέων της αυτοδιοίκησης, στελέχη του Ε.Σ.Δ.Α.Κ. και της Περιφέρειας Κρήτης, εκπρόσωποι από το Πανεπιστήμιο Κρήτης και το Πολυτεχνείο Κρήτης και πλήθος κόσμου.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video