ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Με επιτυχία και ο ο δεύτερος διαγωνισμός "Spelling Bee"

Με επιτυχία και ο ο δεύτερος διαγωνισμός

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο Galaxy ο δεύτερος διαγωνισμός προφορικού συλλαβισμού Αγγλικών λέξεων "Spelling Bee" που διοργάνωσε ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών PALSO Νομού Ηρακλείου για τους μαθητές των μελών του.

Η συμμετοχή των διαγωνιζομένων ήταν εντυπωσιακή, η ατμόσφαιρα εορταστική, το ενδιαφέρον αυξημένο και η αγωνία για την νίκη έκδηλη στα μάτια  τους. Επιπλέον η χαρά και η ικανοποίηση τόσο των ίδιων όσο και των γονέων τους ήταν τέτοια που δήλωσαν ότι ανυπομονούν να συμμετάσχουν ξανά και του χρόνου.

Συγχαρητήρια σε όλους που πήραν μέρος ανεξαρτήτως αποτελέσματος, γιατί αυτό που μετράει είναι η προσπάθεια και η τόλμη να αναμετρηθεί ο καθένας πρωτίστως με τον εαυτό του.

Ευχαριστούμε τους συναδέλφους - μέλη του Συλλόγου μας και τους καθηγητές τους για τη συμβολή τους στην επιτυχία της εκδήλωσης και τους συγχαίρουμε για το υψηλό επίπεδο γνώσεων που παρέχουν στα παιδιά.

Τέλος ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς μας που προσέφεραν τα παρακάτω δώρα για τους νικητές του διαγωνισμού:

  • Δωροεπιταγές από τους εκδοτικούς οίκους Hamilton House, Burlington Books, MM Publications
  • Tablets από τους εκδοτικούς οίκους Express Publishing, Grivas Publications, Hillside Press, York Press
  • Λεξικά από το βιβλιοπωλείο “Lexis”
  • Φορητός εκτυπωτής φωτογραφιών από το Public
  • Ηχείο από το «Πλαίσιο»

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video