ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Γ. Σισαμάκης: Να προλαμβάνουμε για να μην θρηνούμε

Γ. Σισαμάκης: Να προλαμβάνουμε για να μην θρηνούμε

Την αδυναμία της Δημοτικής αρχής Ηρακλείου να ανταποκριθεί στις αυτονόητες ανάγκες αλλά και στην ασφάλεια των πολιτών, ήρθε να καταδείξει για μια ακόμα φορά, η κατάσταση που δημιούργησαν στην πόλη αλλά και τις δημοτικές κοινότητες, οι έντονες βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών.

Τη φύση σίγουρα δεν μπορούμε να τη «δαμάσουμε», ωστόσο είναι πρωταρχικό μέλημα κάθε αρμόδιου σε Α’ ή Β’ βαθμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης αλλά και στην κεντρική διοίκηση, να μεριμνά και να προλαμβάνει.
Με αφορμή τα καιρικά φαινόμενα είδαμε για μια ακόμα φορά κατολισθήσεις ακόμα και μέσα στην πόλη του Ηρακλείου, καταστροφές στο οδικό δίκτυο, αποκλεισμούς τοπικών κοινοτήτων λόγω …νερού!
Και δυστυχώς το πρόβλημα δεν φαίνεται να σταματά εδώ. Πολύ φοβόμαστε ότι τις επόμενες ημέρες το ήδη κακό οδικό δίκτυο του Ηρακλείου θα γίνει ακόμα χειρότερο, με ότι αυτό συνεπάγεται για τους δημότες και τις περιουσίες τους.

Το ζήτημα έρχεται για μια ακόμα φορά να καταδείξει ότι οι ευθύνες για την ποιότητα των έργων βαρύνουν εκτός από τους κατασκευαστές και τις Υπηρεσίες επίβλεψης και ελέγχου, είτε του δήμου, είτε οποιουδήποτε άλλου φορέα υλοποίησης. Και βέβαια ας μη μιλήσουμε για τις ευθύνες στο θέμα της συντήρησης, η απουσία της οποίας αποδείχτηκε περίτρανα αυτές τις ημέρες!
Ευθύνες τις οποίες δεν πρέπει να θρηνήσουμε θύμα για να αρχίσουμε να τις αποδίδουμε!

Ως παράταξη «Ηράκλειο για όλους» έχουμε ήδη εκπονήσει σχέδιο με προτάσεις για την αντιμετώπιση των κακοτεχνιών και τη συντήρηση της οδοποιίας ενώ θεωρούμε υποχρέωση και ευθύνη του Δήμου να συντονίσει και να αποδώσει την ευθύνη που αναλογεί στους συναρμόδιους φορείς και οργανισμούς που συχνά εκτελούν εργασίες στο οδόστρωμα δημιουργώντας το γνωστό «ράβε-ξήλωνε», για το οποίο ποτέ μέχρι σήμερα δεν έχει απολογηθεί κανείς προς τους πολίτες.

Σε κάθε περίπτωση καλούμε τους αρμόδιους να προχωρήσουν άμεσα, πέρα από την καταγραφή των ζημιών και στην άμεση αποκατάστασή τους.
Όταν φυσικά μιλάμε για αποκατάσταση δεν εννοούμε δυο κορδέλες για τη διακοπή της κυκλοφορίας ή δυο «φτυαριές» χαλίκι για να σκεπάσουμε το πρόβλημα, καθώς έτσι η «μάχη της λακκούβας» θα μετατραπεί σε «Βατερλό» για τους πολίτες και τις περιουσίες τους!
Ήδη άλλωστε, όπως αποδεικνύεται, έχασε τον σχετικό «πόλεμο» η Δημοτική αρχή!

 


Για την παράταξη «Ηράκλειο για όλους»
Υποψήφιος Δήμαρχος

Γιώργος Σισαμάκης


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video