ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Στο Επιμελητήριο Ηρακλείου η Γενική Πρόξενος της Ελλάδας στο Ντίσελντορφ

Στο Επιμελητήριο Ηρακλείου η Γενική Πρόξενος της Ελλάδας στο Ντίσελντορφ

Εποικοδομητική συνάντηση για την προώθηση κρητικών προϊόντων στη Γερμανική αγορά είχε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου κ. Μανώλης Αλιφιεράκης με τη Γενική Πρόξενο της Ελλάδας στο Ντίσελντορφ
κα. Μαρία Παπακωνσταντίνου και τη Γραμματέα ΟΕΥ Α΄ κα Ευφροσύνη Γεωργίου.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με αφορμή την παρουσία των δύο διπλωματών στο Ηράκλειο και έδωσε την ευκαιρία για τη διερεύνηση της δυνατότητας συνεργασίας, ώστε να ενισχυθεί η παρουσία κρητικών επιχειρήσεων στην αγορά της Γερμανίας.

Όπως ανάφερε η κα Παπακωνσταντίνου, το Ελληνικό Προξενείο Ντίσελντορφ μπορεί και επιθυμεί να οργανώσει, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Ηρακλείου, στοχευμένες δράσεις στη Γερμανία για να φέρει σε επαφή επιχειρηματίες των δύο περιοχών ή να συμμετάσχει σε αντίστοιχες πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει το Επιμελητήριο Ηρακλείου.

«Η γερμανική αγορά αποτελεί μια σταθερή επιλογή των επιχειρήσεων – μελών μας και η κοινή προσπάθεια με το Προξενείο στο Ντίσελντορφ θα επικεντρωθεί στην οργάνωση επιχειρηματικών αποστολών και την αναζήτηση νέων δυνατοτήτων συνεργασίας» ανέφερε ο κ. Αλιφιεράκης.

Στη συνάντηση συμμετείχε και ο κ. Γιώργος Αλεξάκης, Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος στον τομέα Ευρωπαϊκών και Διεθνών Θεμάτων, Αναπληρωματικό Μέλος Επιτροπής Περιβάλλοντος και Χωροταξίας.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video