ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Σύσκεψη συγκάλεσε ο Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας μετά την κατάρρευση του επιπρομαχώνα του Αγίου Δημητρίου

Σύσκεψη συγκάλεσε ο Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας μετά την κατάρρευση του επιπρομαχώνα του Αγίου Δημητρίου

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, με τη νέα κατάρρευση που προέκυψε στον επιπρομαχώνα του Αγίου Δημητρίου, στην περιοχή της Παλιάς Πόλης (κοντά στο 2ο Δημοτικό και 2ο Νηπιαγωγείο) και αφού έγινε αυτοψία νωρίς το πρωί της Πέμπτης (28/2) από το Δήμαρχο Χανίων Τάσο Βάμβουκα, τους Αντιδημάρχους Γιώργο Ξανθουδάκη και Αντώνη Βαρδάκη και την τεχνική υπηρεσία του Δήμου Χανίων διαπιστώθηκε ότι ενδέχεται να υπάρξουν προβλήματα που άπτονται με την ασφάλεια των μαθητών στο 2ο Νηπιαγωγείο Χανίων.

Άμεσα, ο Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας συγκάλεσε ευρεία σύσκεψη στο Δημαρχείο Χανίων, όπου το “παρών” έδωσαν οι Αντιδήμαρχοι Τεχν. Υπηρεσιών και Παιδείας Γιώργος Ξανθουδάκης και Αντώνης Βαρδάκης αντίστοιχα, ο πρόεδρος της Α’ βάθμιας Σχολικής Επιτροπής Νίκος Βλαζάκης, ο Διευθυντής της Α’ βάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων Μανώλης Μηλιαράκης και άλλοι υπηρεσιακοί παράγοντες, όπου ελήφθησαν οι εξής αποφάσεις:

α) Να κλείσει οριστικά ο χώρος που στέγαζε το 2ο Νηπιαγωγείο Χανίων για να μην τίθενται σε κίνδυνο οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί.
β) Να συσταθεί άμεσα (μεσημέρι Πέμπτη 28/2) σχολικό συμβούλιο (όλων των αρμόδιων φορέων) και η πρόταση του Δημάρχου Χανίων που θα συζητηθεί είναι η εξής: Εάν είναι εφικτή η φιλοξενία του 2ου Νηπιαγωγείου στις υποδομές του 2ου Δημοτικού Σχολείου. Εάν αποδειχτεί αυτό ανέφικτο, τότε το 2ο Νηπιαγωγείο θα μεταφερθεί στο 7ο Δημοτικό Σχολείο για λόγους ασφαλείας των παιδιών.

“Ξέρουμε ότι ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα αποτελέσει ταλαιπωρία, για εκπαιδευτικούς, γονείς και παιδιά, αλλά δεν μπορούμε σε καμία περίπτωση να παίζουμε με την ασφάλεια των παιδιών μας και ευρύτερα των συμπολιτών μας”, επεσήμανε ο Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας.
Για το ζήτημα της κατάρρευσης του επιπρομαχώνα του Αγίου Δημητρίου, ο Δήμαρχος Χανίων τόνισε τα εξής:

“Θεωρώ ότι το ζήτημα του επιπρομαχώνα του Αγ. Δημητρίου έχει καθυστερήσει πολύ. Είναι ένα θέμα που χειρίζεται το Υπουργείο Πολιτισμού. Ως Δήμος Χανίων έχουμε κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες. Το Υπουργείο Πολιτισμού και το ΚΑΣ πρέπει να λειτουργήσουν άμεσα ώστε να λυθεί το ζήτημα. Αν είχαμε προχωρήσει στο έργο που απαιτείται στον επιπρομαχώνα, προφανώς, δεν θα είχαμε αυτές τις εξελίξεις”.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video