ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

"Φουντώνει" η κόντρα και ο αντιπεριφερειάρχης απαντάει στο Δήμο Φαιστού

Με αφορμή όσων ακούστηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Φαιστού το βράδυ της Τρίτης, μετά την τραγωδία με τους τέσσερις νεκρούς στον Γεροπόταμο, ο αντιπεριφερειάρχης απαντάει στα όσα ειπώθηκαν.

Σε σχετική ανακοίνωση της Περιφέρειας Κρήτης αναφέρεται:

"Με αφορμή την συζήτηση στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Φαιστού όπου ο Δήμαρχος παρουσίασε έγγραφο (απόφαση) σύμφωνα με το οποίο η Περιφέρεια δια του Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Ευριπίδη Κουκιαδάκη διαπιστώνει ότι δρόμοι του αναδασμού Πόμπιας που αναφέρονται σε αυτήν παραχωρούνται στο Δήμο Φαιστού, η Περιφέρεια Κρήτης-Π.Ε. Ηρακλείου κάνει γνωστό τα παρακάτω:
Η συγκεκριμένη παραχώρηση είναι μια διαδικασία ρουτίνας που συντελείται από τριετίας και στηρίζεται στο νόμο 4384/16 άρθρο 44 παράγραφος 1Ζ με αλλεπάλληλα αιτήματα του Δήμου Φαιστού.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα έγγραφα:
11-9-2017, 22-9-2017, και 17-10-2017 ο Δήμος Φαιστού ζητά την επιτάχυνση των διαδικασιών παραχώρησης των συγκεκριμένων δρόμων όλων των ΤΟΕΒ της περιοχής όπου και περιλαμβάνεται ο αναδασμός της Πόμπιας, στην οποία αναφέρθηκε ο Δήμαρχος κ. Αρμουτάκης. Παρατίθεται η σχετική απόφαση με ημερομηνία 14-2-2019 όπως προκύπτει από το ηλεκτρονικό πρωτόκολλο (επισυνάπτονται σχετικές βεβαιώσεις).

Επίσης, υπάρχει σειρά αποφάσεων όπου διαπιστώνεται η παραχώρηση κοινοτικών δρόμων σε άλλες περιοχές του Δήμου Φαιστού οι οποίες ομοίως επισυνάπτονται.

Όπως προκύπτει από όλες τις αποφάσεις που επισυνάπτονται, η ανάρτηση στην Διαύγεια έχει γίνει αρκετές ημέρες μετά από την ημερομηνία υπογραφής και πρωτοκόλλησης τους. Συγκεκριμένα:
-η 16528 με ημερομηνία πρωτοκόλλησης και υπογραφής 6-10-2017 αναρτήθηκε στις 16-10-2017
-η 15592 με ημερομηνία πρωτοκόλλησης και υπογραφής 6-10-2017 αναρτήθηκε στις 16-10-2017
-η 1138 με ημερομηνία πρωτοκόλλησης και υπογραφής 16-1-2017 αναρτήθηκε στις 6-2-2017.

Έτσι, η προσπάθεια του Δημάρχου να παραπλανήσει το Δ.Σ. και κυρίως την κοινή γνώμη πέφτει στο κενό. Η αλήθεια των αριθμών είναι αμείλικτη.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου, μόλις πληροφορήθηκε από τα μέσα ενημέρωσης τους διαλόγους στο Δημοτικό Συμβούλιο Φαιστού, ζήτησε από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου αντίγραφο των πρακτικών για να ασκήσει τα νόμιμα δικαιώματά του, λόγω του διασυρμού που υφίσταται από τα ψεύδη που διαδίδονται ανέξοδα μέχρι τώρα."


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video