ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Επίσκεψη Β. Λαμπρινού στα σεμινάρια υπολογιστών για ανέργους

Επίσκεψη Β. Λαμπρινού στα σεμινάρια υπολογιστών για ανέργους

Επίσκεψη στην αίθουσα του δημοτικού κτιρίου, στην οδό Ανδρόγεω, όπου διεξάγονται με επιτυχία τα σεμινάρια υπολογιστών για ανέργους τα οποία διοργανώνει ο Δήμος Ηρακλείου, πραγματοποίησε το πρωί της Τετάρτης 27 Φεβρουαρίου ο Δήμαρχος Βασίλης Λαμπρινός.

Ο Δήμαρχος, συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής Μαρία Καναβάκη, είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από την υπεύθυνη καθηγήτρια για την πορεία των σεμιναρίων και το μεγάλο ενδιαφέρον που δείχνουν οι συμμετέχοντες
Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη ο δεύτερος κύκλος μαθημάτων, ο οποίος αποτελείται από δυο δεκαμελή τμήματα.

Εξαιτίας της μεγάλης ζήτησης που υπάρχει, το προσεχές διάστημα θα ανοίξει και πάλι η διαδικασία των αιτήσεων, ώστε να δημιουργηθούν και άλλα τμήματα.
Υπενθυμίζουμε ότι με την ολοκλήρωση των σεμιναρίων, δίδεται βεβαίωση στους συμμετέχοντες με την οποία μπορούν στη συνέχεια να αποκτήσουν την σχετική πιστοποίηση που θα τους δώσει επιπλέον μόρια στους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ.
Μετά το πέρα της επίσκεψης ο Δήμαρχος δήλωσε: «Τα σεμινάρια υπολογιστών για ανέργους, τα οποία συνεχίζονται με επιτυχία, αποτελούν μία μόνο από τις δράσεις που έχουμε αναπτύξει για την στήριξη των ευπαθών ομάδων.

Με επιτυχία συνεχίζεται επίσης:
- Η λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου και στις τέσσερις δημοτικές ενότητες, καθώς και στις Βασιλειές.
- Η παροχή δωρεάν μαθημάτων ξένων γλωσσών σε παιδιά άπορων οικογενειών, σε συνεργασία με το Palso Ηρακλείου.
- Η αποστολή δεμάτων με είδη πρώτης ανάγκης σε φοιτητές - μέλη άπορων οικογενειών που φοιτούν εκτός Ηρακλείου.
- Η παροχή δωρεάν πρωινών στα σχολεία.

Και δεν αναφέρομαι στις διαρκώς βελτιούμενες κοινωνικές δομές του Δήμου, καθώς και σε πολλές ακόμα ενέργειες, οι οποίες στο σύνολό τους δημιουργούν ένα πλέγμα προστασίας για του πιο αδύναμους συμπολίτες μας. Όπως έχουμε πει πολλές φορές στόχος μας είναι: να μην υπάρχει ούτε ένας κάτοικος του Ηρακλείου που να νιώθει μόνος και αβοήθητος.
Χρειάζεται ακόμα πολλή δουλειά για να φτάσουμε εκεί, αλλά δεν θα σταματήσουμε, μέχρι να τα καταφέρουμε!».

 


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video