ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Αυτοψίες και αποκαταστάσεις ζημιών στο Παλαιόκαστρο

Αυτοψίες και αποκαταστάσεις ζημιών στο Παλαιόκαστρο

Στην Αθήνα βρέθηκε σήμερα Τετάρτη, έπειτα από σχετική εντολή του Δημάρχου Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλακη, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Θανάσης Κύρκος, ο οποίος με έναν πλήρη και τεκμηριωμένο φάκελο, επιχειρεί να αντλήσει πρόσθετες χρηματοδοτήσεις από τα αρμόδια Υπουργεία για την αντιμετώπιση των καταστροφών από την τελευταία θεομηνία.

Παράλληλα, από τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου έχουν ξεκινήσει οι δηλώσεις των αγροτών και των κτηνοτρόφων που έχουν υποστεί ζημιές σε περιουσίες ή/και ζωικό κεφάλαιο, στους αντίστοιχους ανταποκριτές του ΕΛΓΑ στο Δήμο Μαλεβιζίου. Για τον σκοπό αυτό, η Δημοτική Αρχή καλεί τους πληγέντες να κινηθούν γρήγορα, με στόχο την καταγραφή των ζημιών στον συντομότερο δυνατό χρόνο.

Πρόκειται για κινήσεις που έγιναν άμεσα έτσι ώστε να κερδηθεί πολύτιμος χρόνος, αποδεικνύοντας την ετοιμότητα της Δημοτικής Αρχής να διεκδικήσει τις απαραίτητες αποζημιώσεις και να εξασφαλιστούν πόροι για την αντιμετώπιση των καταστροφών που παρατηρήθηκαν σε διάφορα σημεία του Δήμου Μαλεβιζίου.

Ταυτόχρονα με τα παραπάνω, συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι εργασίες αποκατάστασης σε περιοχές του Μαλεβιζίου που δοκιμάστηκαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, με τις προσπάθειες να καλύπτουν όλη την έκταση του Δήμου από το Γάζι μέχρι το Φόδελε.

 

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης ανέφερε: «Με ψυχραιμία και αποτελεσματικότητα, με σοβαρότητα και σωστό σχεδιασμό, ανταποκρινόμαστε και αντιδρούμε άμεσα με στόχο την αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιουργήθηκαν στο Μαλεβίζι από την πρόσφατη θεομηνία. Αποκαθιστούμε ζημιές και ταυτόχρονα διεκδικούμε αποζημιώσεις, προστατεύουμε και επουλώνουμε, υλοποιούμε έναν συγκεκριμένο σχεδιασμό που εγκαίρως έχουμε καταστρώσει για αυτές τις περιπτώσεις.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Βουλευτή Ηρακλείου Σωκράτη Βαρδάκη που συνεπικουρεί τις προσπάθειές μας για την εξεύρεση πόρων - η βοήθειά του είναι πολύτιμη - και για μια ακόμα φορά θα ήθελα να συγχαρώ τους χειριστές των μηχανημάτων μας, τους Αντιδημάρχους Άρη Σαλούστρο και Θανάση Κύρκο για την άμεση αντίδρασή τους, τους Προέδρους των οικισμών μας, την Περιφέρεια Κρήτης, καθώς και όλα τα στελέχη και το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας, του Λιμενικού Σώματος και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που συνδράμουν στο έργο μας».


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video