ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Κουκιαδάκης: Το φράγμα Αποσελέμη αποτελεί μεγάλη ανάσα για την ύδρευση της ευρύτερης περιοχής

Κουκιαδάκης: Το φράγμα Αποσελέμη αποτελεί μεγάλη ανάσα για την ύδρευση της ευρύτερης περιοχής

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης, με αφορμή την υπερχείλιση του φράγματος Αποσελέμη και τις χλιαρές, είναι αλήθεια – αντιδράσεις για την κατασκευή του νέου αεροδρομίου έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Το φράγμα Αποσελέμη την υπερχείλιση του οποίου παρακολουθήσαμε χθες σε «ζωντανή» σύνδεση, μισό αιώνα (!!) μετά από την οραματική πρόταση του αείμνηστου Μ. Καρέλλη, στο πρώτο μετά τη μεταπολίτευση Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου, αποτελεί μεγάλη ανάσα για την ύδρευση της ευρύτερης περιοχής Ηρακλείου – Χερσονήσου- Αγίου Νικολάου, αν η διαχείρισή του γίνει ορθολογικά.

Παρά το ότι έχουμε «κοντή» μνήμη, είναι διδακτικό να θυμηθούμε τις Κασσάνδρες του προηγούμενου καλοκαιριού, οι οποίοι προέβλεπαν ότι δεν θα γεμίσει ποτέ, εκμεταλλευόμενοι τον κίνδυνο από την παρατεταμένη ανομβρία.

Η κατασκευή του διεθνούς αεροδρομίου στο Καστέλλι, η οποία πέρασε από σαράντα κύματα, διανύοντας βίους παράλληλους με όλα τα μεγάλα έργα της Κρήτης, πολύ σύντομα, είμαι βέβαιος, θα δικαιώσει όλους εκείνους που απέρριψαν τη «λοξή λύση» του λοξού διαδρόμου, διεκδίκησαν και στήριξαν ως την τελευταία στιγμή το μεγάλο αυτό αντιπλημμυρικό έργο που δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής, ιδίως αν σχεδιάσουμε τώρα την αξιοποίηση του αεροδρομίου Ν. Καζαντζάκη και των γύρω ιδιωτικών και δημοσίων εκτάσεων για το σκοπό αυτό και προς όφελος των πολιτών.

Αν δηλαδή συνδυάσουμε τις κοινωνικές υποδομές με τις επενδύσεις που θα εξασφαλίζουν τη λειτουργία τους.
Εν τέλει, αν δεν επιτρέψουμε να γίνει ένα «νέο Ελληνικό» ή και μια «νέα βάση Γουρνών».


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video