ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Τον Δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό τίμησαν το 9ο Γυμνάσιο και το 33ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου

Τον Δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό τίμησαν το 9ο Γυμνάσιο και το 33ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου

Τον Δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό τίμησαν το μεσημέρι της Κυριακής 24 Φεβρουαρίου οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων του 33ου Δημοτικού και του 9ου Γυμνασίου Ηρακλείου. Η απόφαση να τιμηθεί ο Δήμαρχος ήταν ομόφωνη και από τους δύο συλλόγους και αφορούσε στις σημαντικές - κυρίως τεχνικές - παρεμβάσεις που έχει κάνει μέχρι στιγμής ο Δήμος στα κτίρια των σχολείων, οι οποίες ήταν απαραίτητες και δεν είχαν γίνει εδώ και πολλά χρόνια!

Η τιμητική βράβευση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την κοπή της πίτας των δυο σχολείων.

Ο Δήμαρχος, στην ευχαριστήρια τοποθέτησή του τόνισε: «Οι εργασίες που κάνουμε στα σχολικά συγκροτήματα της πόλεως, δεν είναι παραχώρηση, είναι υποχρέωσή μας. Σας ευχαριστώ, λοιπόν, για αυτήν την τιμή αλλά εμείς απλώς κάνουμε τη δουλειά μας. Και θα συνεχίσουμε να την κάνουμε όσο καλύτερα μπορούμε, καθώς το πρόβλημα της σχολικής στέγης είναι από τα σημαντικότερα στο Ηράκλειο.

Έχουμε σε εξέλιξη εργολαβίες άνω των 2 εκατομμυρίων ευρώ για παρεμβάσεις σε όλα τα σχολεία της πόλεως και καταβάλλουμε καθημερινά μεγάλη προσπάθεια να ανταποκριθούμε στις μεγάλες ανάγκες που υπάρχουν, κατά προτεραιότητα και πάντα στο μέτρο των δυνατοτήτων μας».

Τιμήθηκε επίσης ο πρόεδρος της ΔΕΠΑΝΑΛ Γιάννης Ξυλούρης. Στην εκδήλωση παρευρέθησαν οι Αντιδήμαρχοι Μαρία Καναβάκη, Γιάννης Αναστασάκης, Γιώργος Βλαχάκης και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γρηγόρης Πασπάτης.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video