ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Παράδοση δύο εκπαιδευτικών προπλασμάτων Led στο Κέντρο Υγείας Βιάννου

Παράδοση δύο εκπαιδευτικών προπλασμάτων Led στο Κέντρο Υγείας Βιάννου

Παραδόθηκαν τα δύο εκπαιδευτικά προπλάσματα με led στους γιατρούς του Κ.Υ Βιάννου Χαράλαμπο Πρινολάκη και Μανώλη Κονδυλάκη. Πρόκειται για ένα εκπαιδευτικό πρόπλασμα Ενήλικα με LED με Μετρονόμο & Τσάντα Μεταφοράς καθώς και για ένα εκπαιδευτικό πρόπλασμα Βρέφους Α' Βοηθειών με Led Μετρονόμο και Τσάντα Μεταφοράς. Τα παραπάνω θα χρησιμοποιηθούν στο Κέντρο Υγείας για εκπαιδευτικούς σκοπούς τόσο στο προσωπικό όσο και σε εθελοντές. Οι γιατροί του Κέντρου Υγείας ευχαρίστησαν τον Δήμο Βιάννο για την προσφορά αυτή αλλά και για τη γενικότερη συνεργασία μεταξύ των δύο φορέων του τόπου. Ο Δήμαρχος Βιάννου Παύλος Μπαριτάκης μεταξύ άλλων ανάφερε ότι στηρίζομε την προσπάθεια των ιατρών και του προσωπικού του Κέντρου Υγείας, είμαστε κοντά με ότι βοήθεια μπορούμε να προσφέρουμε. Σε λίγες μέρες από σήμερα θα μεταφερθεί το Περιφερειακό Ιατρείο Εμπάρου στο ανακαινισμένο κτίριο του πρώην αστυνομικού σταθμού, αλλά ταυτόχρονα προχωράμε και σε παρεμβάσεις που αφορούν τα την αγορά ακινήτων για την κατασκευή νέων κτιρίων των Περιφερειακών ιατρείων Κερατόκαμπου και Πεύκου στο οποίο έγινε ήδη η αγορά του ακινήτου.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video