ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Νέες πιστοποιήσεις λειτουργίας τμημάτων και υπηρεσιών του Νοσοκομείου ΓΝΗ ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ κατά το πρότυπο ISO 9001:2015

Νέες πιστοποιήσεις λειτουργίας τμημάτων και υπηρεσιών του Νοσοκομείου ΓΝΗ ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ κατά το πρότυπο ISO 9001:2015

Στο πλαίσιο της στοχοθεσίας του ΓΝΗ “Βενιζέλειο”, ολοκληρώθηκε η πιστοποίηση λειτουργίας του Κέντρου Αίματος, των τμημάτων της Διοικητικής, Τεχνικής Υπηρεσίας, Φαρμακείου και Αυτοτελών, σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO9001:2015. Η πιστοποίηση αυτή συμβάλει στη βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών και η συμμετοχή του προσωπικού ήταν καθοριστική για την ολοκλήρωση των διαδικασιών, παρά τις αντιξοότητες λόγω της πυρκαγιάς. Τα τμήματα που πιστοποιήθηκαν είναι:

Το Κέντρο Αίματος και όλα τα τμήματα του (ανοσοαιματολογίας, πρόληψης μεσογειακής αναιμίας, ιολογικού ελέγχου ασθενών και μονάδων, ελέγχου πήξης και αιμόστασης)
Όλα τα τμήματα της Διοικητικής υπηρεσίας (Τμήμα Κίνησης ασθενών, Τμήμα Διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού, Τμήμα Προμηθειών και Διαχειρίσεις, Λογιστήριο, Μισθοδοσία, τμήμα Γραμματείας, Ολοήμερη λειτουργία),
Το Φαρμακείο,
Όλα τα Τμήματα της Τεχνικής υπηρεσίας (Τεχνικό τμήμα και τμήμα Βιοϊατρικής τεχνολογίας),
Το Αυτοτελές τμήμα Πληροφορικής,
Το Γραφείο Ποιότητας,
Το Γραφείο Προστασίας δικαιωμάτων Ληπτών υπηρεσιών υγείας,
ενώ επαναπιστοποιήθηκαν σύμφωνα με το ίδιο πρότυπο για δεύτερη συνεχόμενη τριετία το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού και τα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία.

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου ευχαριστεί θερμά το γραφείο Ποιότητας, τους υπεύθυνους ποιότητας των τμημάτων και όλο το προσωπικό για την ενεργή συμμετοχή του, ενώ βασικός στόχος παραμένει η συνεχής βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους ασθενείς.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video