ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ημέρα Ενημέρωσης – Info Day για την Ευρωπαϊκή Επιχειρηματική Περιφέρεια 2020

φωτογραφία αρχείου

Η «Ευρωπαϊκή επιχειρηματική περιφέρεια» (ΕΕΠ) αποτελεί πρωτοβουλία της Επιτροπής των Περιφερειών που αναδεικνύει και βραβεύει περιφέρειες και πόλεις της ΕΕ με εξαιρετικές μακρόπνοες επιχειρηματικές στρατηγικές, ανεξαρτήτως του μεγέθους, της οικονομικής ευρωστίας και των ικανοτήτων τους. Στις περιοχές με την πιο αξιόπιστη, προβεβλημένη, μακρόπνοη και πολλά υποσχόμενη πολιτική στρατηγική απονέμεται ο τίτλος της «Ευρωπαϊκής Επιχειρηματικής Περιφέρειας» για ένα συγκεκριμένο έτος.

Ο στόχος αυτής της πρωτοβουλίας είναι να συνεισφέρει στην υλοποίηση της «Small Business Act» (SBA) στις εταιρικές σχέσεις και να αναδείξει τη βέλτιστη χρήση των ενωσιακών και λοιπών δημοσίων πόρων προς την κατεύθυνση της ανάπτυξης επιχειρηματικής πολιτικής στην περιφέρεια.

Στην ενημερωτική ημερίδα δόθηκαν συμβουλές «επιτυχίας» από εκπροσώπους περιφερειών που είχαν αποσπάσει το βραβείο καλύτερης Ευρωπαϊκής επιχειρηματικής περιφέρειας στο παρελθόν, για τα βασικά στοιχεία του περιεχομένου των αιτήσεων υποψηφιότητας των περιφερειών και για τα κριτήρια αξιολόγησης και επιλεξιμότητας των μελλοντικών προτάσεων.

Επιπροσθέτως, έγινε λόγος τόσο από εκπροσώπους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών, όσο και από εκπροσώπους περιφερειών που είχαν αποσπάσει το συγκεκριμένο βραβείο στο παρελθόν, ότι η απόκτηση του σήματος της ΕΕΠ, αποτελεί ευκαιρία για τους τοπικούς και περιφερειακούς παράγοντες να επιδείξουν τον καθοριστικό ρόλο των ΜμΕ και των επιχειρηματιών στην ενίσχυση της δυναμικότητας της οικονομίας. Αξιοποιώντας το δυναμικό των περιφερειών της ΕΕ για τη δημιουργία ανάπτυξης και απασχόλησης, το σήμα της ΕΕΠ τις ωθεί ακόμη περισσότερο σε τροχιά οικονομικής ανάκαμψης.

Στην ημερίδα ενημέρωσης που πραγματοποιήθηκε στο κτίριο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών στις Βρυξέλλες την Περιφέρεια Κρήτης εκπροσώπησε το στέλεχος Νικόλαος Μωραϊτάκης.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video