ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Δ. Βρύσαλης: Να δυναμώσει ο αγώνας ενάντια στις αντιεκπαιδευτικές νομοθετικές ρυθμίσεις της κυβέρνησης

Δ. Βρύσαλης: Να δυναμώσει ο αγώνας ενάντια στις αντιεκπαιδευτικές νομοθετικές ρυθμίσεις της κυβέρνησης

Ο Δ. Βρύσαλης, υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου με αφορμή τις νέες κινητοποιήσεις των εκπαιδευτικών και τη σημερινή συγκέντρωση στην οποία παραβρέθηκε έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Οι μαζικές απεργιακές συγκεντρώσεις των εκπαιδευτικών έστειλαν ένα αποφασιστικό μήνυμα ότι οι εργαζόμενοι δεν αποδέχονται αυτή την αντιλαϊκή πολιτική.

Χρειάζεται τώρα να δυναμώσει ο αγώνας ενάντια στις αντιεκπαιδευτικές νομοθετικές ρυθμίσεις της κυβέρνησης, που διατηρούν τα κενά, τις ελλείψεις και την υπολειτουργία στα δημόσια σχολεία, που οδηγούν σε απολύσεις των αναπληρωτών που όλα τα τελευταία χρόνια «μπαλώνουν» τα τεράστια κενά στα σχολεία! Να αποσυρθεί το απαράδεκτο «σύστημα διορισμών», που οδηγεί σε χιλιάδες απολύσεις αναπληρωτών.

Χρειάζεται να ενισχυθεί η πάλη για μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους, ενάντια στη καταστολή, την τρομοκρατία και τον αυταρχισμό, που βιώνουν οι εκπαιδευτικοί, όπως και όλοι οι αγωνιζόμενοι κλάδοι, ενάντια σε κάθε έναν που προσπαθεί να πείσει ότι σύγχρονο και ρεαλιστικό είναι να βάζουμε βαθιά το χέρι στη τσέπη για τη μόρφωση των παιδιών μας, ότι πρέπει να συμβιβαστούμε με τη μισοδουλειά, την ανεργία και την ξενιτεμό των παιδιών μας.

Η καλύτερη απάντηση στην επίθεση αυτή και στον αυταρχισμό της κυβέρνησης, η καλύτερη απάντηση σε όλα τα κόμματα που στέκονται απέναντι στο δικαίωμα για μόνιμη και σταθερή δουλειά, απέναντι στα δικαιώματα και τα αιτήματά μας, απέναντι στις σύγχρονες ανάγκες μας, είναι η οργάνωση του αγώνα όλων των εργαζομένων σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, η μαζική διεκδίκηση για ζωή με δικαιώματα, για δημόσια και δωρεάν μόρφωση και υγεία, για μαζικούς διορισμούς στο ύψος των αναγκών, για όλους, η διεκδίκηση για το σχολείο που αξίζει στα παιδιά μας.»


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video