ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ρέθυμνο: Το Εργατικό Κέντρο στηρίζει τον αγώνα των συνταξιούχων

φωτογραφία αρχείου

Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Ρεθύμνου εκφράζει την αμέριστη στήριξη και την συμπαράστασή της στον αγώνα των συνταξιούχων και των Σωματείων τους, οι οποίοι με  νέα αίτησή τους στο Συμβούλιο της Επικρατείας ζητούν να ελεγχθεί ο ΕΦΚΑ και το ΕΤΕΑΕΠ  για να εξηγήσουν γιατί δεν εφαρμόζουν τις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας, με τις οποίες κρίθηκαν αντισυνταγματικές οι μειώσεις των συντάξεων που επιβλήθηκαν με τους νόμους  4051/2012 και 4093/2012.

Το Κέντρο μας και οι εργαζόμενοι του Ρεθύμνου, εκφράζουμε την έντονη  διαμαρτυρία μας και ενώνουμε τη φωνή μας με τους συνταξιούχους της χώρας και απαιτούμε την άμεση συμμόρφωση του κράτους με όλες τις δικαστικές αποφάσεις.

Γι’  αυτό πρέπει άμεσα:

  1. Να εφαρμοστούν όλες οι αποφάσεις της ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας και ειδικά οι αποφάσεις 2287/12, 2288/12, 2289/12 και 2290/12.Να επιστραφούν άμεσα σε όλους τους  συνταξιούχους οι μειώσεις των συντάξεων, των Νόμων 4051/12 και 4093/12 συμπεριλαμβανομένων των Δώρων Χριστουγέννων, Πάσχα και Επιδόματος Αδεία
  2. ς.

Επιβάλλεται η άμεση και ουσιαστική δικαίωση των συνταξιούχων της χώρας, επιβάλλεται οι άνθρωποι που δούλεψαν, αγωνίστηκαν και αγωνίζονται για χρόνια, να έχουν την αξιοπρέπεια που ταιριάζει στη ζωή τους.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video