ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Στο έργο κατασκευής αποχετευτικού αγωγού στην Αυγενική ο Δήμαρχος Ηρακλείου

Στο έργο κατασκευής αποχετευτικού αγωγού στην Αυγενική ο Δήμαρχος Ηρακλείου

Την πρόοδο των εργασιών κατασκευής κεντρικού αποχετευτικού αγωγού στους οικισμούς Αυγενικής – Βενεράτου – Κερασίων είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει το πρωί της Πέμπτης 24 Ιανουαρίου ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός.

Ο Δήμαρχος, συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους Γιάννη Αναστασάκη, Γιώργο Καραντινό, Γιώργο Βλαχάκη, τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΗ Γιώργο Βουρεξάκη και στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας, επισκέφθηκε την Αυγενική και πραγματοποίησε αυτοψία στο έργο, το οποίο παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, προχωρά με ικανοποιητικούς ρυθμούς.

Το έργο, το οποίο χρηματοδοτείται από το ΠΕΠ Κρήτης περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την κατασκευή αγωγών αποχέτευσης περίπου 1.200 μ. προκειμένου όλα τα λύματα των οικισμών να οδηγούνται στη Σηπτική Δεξαμενή και στη συνέχεια στην Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων. Παράλληλα κατασκευάζονται τα απαραίτητα φρεάτια και οι αντίστοιχες παροχές αποχέτευσης.

Ο Δήμαρχος δήλωσε σχετικά: «Προχωράμε σε ένα ακόμα σημαντικό έργο υποδομής αποδεικνύοντας εμπράκτως ότι προωθούμε την ισόρροπη ανάπτυξη των αστικών περιοχών και της περιφέρειας του Δήμου Ηρακλείου Με την αποπεράτωση του έργου, θα επιλυθούν καίρια προβλήματα ρύπανσης του περιβάλλοντος στην ευρύτερη περιοχή».


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video