ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Συνάντηση Νίκου Ηγουμενίδη με τον Δήμαρχο Φαιστού και επίσκεψη στο εργοτάξιο για το δρόμο Ηράκλειο-Μεσσαρά

Συνάντηση Νίκου Ηγουμενίδη με τον Δήμαρχο Φαιστού και επίσκεψη στο εργοτάξιο για το δρόμο Ηράκλειο-Μεσσαρά

Παρουσία του προέδρου της τοπικής κοινότητας Σκουρβούλων κ. Αντώνη Πουλινάκη, ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης πραγματοποίησε συνάντηση με τον Δήμαρχο Φαιστού κ. Γιώργο Αρμουτάκη.

 Στα πλαίσια της συνάντησης στο δημαρχείο συζητήθηκαν τα θέματα των δικτύων αποχέτευσης, ύδρευσης, ομβρίων υδάτων και των δικτύων για τα λύματα, για τις περιοχές του Δήμου Φαιστού μεταξύ αυτών και τις περιοχές των Σκουρβούλων, των Βώρων, της Φανερωμένης και των Μοιρών.

 Επίσης ο κ. Ηγουμενίδης συζήτησε με τον Δήμαρχο για τις περαιτέρω ενέργειες που επίκεινται προς το Υπουργείο Εσωτερικών και προς την Περιφέρεια, καθώς και τεχνικές λεπτομέρειες για τα παραπάνω θέματα.

 Παράλληλα, ο Νίκος Ηγουμενίδης συζήτησε με τον κ. Αρμουτάκη για την περαιτέρω πορεία του νέου κτιρίου του κέντρου Υγείας Μοιρών για το οποίο ήδη έχει «ξεκλειδώσει» το ζήτημα της χρηματοδότησης σε συνάντηση του βουλευτή και του δημάρχου με τον Περιφερειάρχη Κρήτης.

 

Στο εργοτάξιο για το νέο δρόμο Ηράκλειο - Μεσσαρά

Εν συνεχεία, ο Νίκος Ηγουμενίδης μετέβη μαζί με τον Δήμαρχο της Φαιστού στο εργοτάξιο του δρόμου για το δρόμο Ηράκλειο –Μεσσαρά και συμμετείχε στη σύσκεψη για την έγκαιρη και εντός χρονοδιαγράμματος παράδοση του έργου και για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιουργήθηκαν από τις τελευταίες έντονες βροχοπτώσεις στην περιοχή.

 Στη συζήτηση συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, οι Δήμαρχοι των Δήμων Γόρτυνας και Φαιστού, ο προϊστάμενος της ΕΥΔΕ ΒΟΑΚ, Γ. Αγαπάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Κουκιαδάκης, στελέχη της Περιφέρειας, εκπρόσωποι της αναδόχου εταιρίας και αρμόδιοι παράγοντες, ενώ ο Νίκος Ηγουμενίδης δεσμεύτηκε να μεταφέρει στον αρμόδιο Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Υποδομών κ. Δέδε ζητήματα που προέκυψαν κατά τη συζήτηση για την απρόσκοπτη ολοκλήρωση του έργου.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video