ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Πορεία χρηματοδοτήσεων αθλητικών εγκαταστάσεων στον νομό Ηρακλείου

Πορεία χρηματοδοτήσεων αθλητικών εγκαταστάσεων στον νομό Ηρακλείου

Για την πορεία αιτημάτων των Δήμων Ηρακλείου ενημερώθηκε κατά τη συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Βασιλειάδη Γιώργο και στελέχη της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, ο βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Βαρδάκης.

Η χρηματοδότηση έργων αθλητικών εγκαταστάσεων θα πραγματοποιηθεί από το Υπουργείο Εσωτερικών (ΦιλόΔημος), σε συνεργασία με την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και σύμφωνα με την ενημέρωση που έλαβε ο κ. Βαρδάκης αφορούν τα παρακάτω έργα:

1. Προμήθεια και τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα του γηπέδου Κρουσώνα του Δήμου Μαλεβιζίου, ποσού, 207.700 ευρώ
2. Άμεση προένταξη κλειστού Γυμναστηρίου Δημοτικής Κοινότητας Τυμπακίου Δήμου Φαιστού, ποσού 2.890.000 ευρώ
3. Κατασκευή μίνι γηπέδου ποδοσφαίρου (caltseto) στην Τοπική Κοινότητα Χάρακα, του Δήμου Αρχανών – Αστερουσίων, ποσού 94.610,20 ευρώ
4. Κατασκευή μίνι γηπέδου ποδοσφαίρου (caltseto) στην Τοπική Κοινότητα Καταλαγαρίου, του Δήμου Αρχανών – Αστερουσίων, ποσού 79.154,32 ευρώ
5. Κατασκευή μίνι γηπέδου ποδοσφαίρου (caltseto) στην Τοπική Κοινότητα Καλλονής, του Δήμου Αρχανών – Αστερουσίων, ποσού 62.252,78 ευρώ
6. Κατασκευή μίνι γηπέδου ποδοσφαίρου (caltseto) στην Τοπική Κοινότητα Παναγιάς του Δήμου Γόρτυνας, ποσού 120.000 ευρώ
7. Κατασκευή μίνι γηπέδου ποδοσφαίρου (caltseto) στην Τοπική Κοινότητα Λαρανίου του Δήμου Γόρτυνας, ποσού 120.000 ευρώ
8. Κατασκευή μίνι γηπέδου ποδοσφαίρου (caltseto) στην Τοπική Κοινότητα Χουστουλιανών, του Δήμου Γόρτυνας, ποσού120.000 ευρώ

Σύμφωνα με τον κ. Βαρδάκη «το δικαίωμα στον αθλητισμό και η βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων, αφορά και τους πολίτες της περιφέρειας. Στόχος μας ήταν και παραμένει η αναβάθμιση των περιοχών που είχαν εγκαταληφθεί και απομονωθεί από τις προηγούμενες Κυβερνήσεις»


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video