ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Στο αεροδρόμιο Ηρακλείου ο Δ. Βρύσαλης

Στο αεροδρόμιο Ηρακλείου ο Δ. Βρύσαλης

Στο αεροδρόμιο Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης» περιόδευσε κλιμάκιο της ΤΕ Ηρακλείου του ΚΚΕ με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Ηρακλείου Δημήτρη Βρύσαλη, ο οποίος συνομίλησε με εργαζόμενους στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας.

Οι εργαζόμενοι ανέδειξαν κύρια την εγκατάλειψη της ΥΠΑ στο πλαίσιο της πολιτικής ιδιωτικοποίησης των αεροδρομίων και συνολικά των αερομεταφορών. Ο Δ. Βρύσαλης σημείωσε ότι πρέπει σήμερα να οργανωθεί η πάλη των εργαζομένων της ΥΠΑ, μαζί με τους υπόλοιπους εργαζόμενους στο αεροδρόμιο για μόνιμο προσωπικό πλήρους απασχόλησης, ενάντια στην ελαστική απασχόληση και εργασιακή ομηρία χιλιάδων συμβασιούχων που προωθούν στο δημόσιο τομέα κυβέρνηση και Τοπική Διοίκηση, όπως και ο Δήμος Ηρακλείου.

Με αφορμή την ψήφιση της Συμφωνία των Πρεσπών, που συζητιέται αυτές τις μέρες, τονίστηκε το γεγονός ότι αυτή τη συμφωνία την ήθελε, τη στήριξε και την επέβαλε όλη η αφρόκρεμα του ιμπεριαλισμού, όλη η αφρόκρεμα των πιο δολοφονικών, επιθετικών, πολεμοκάπηλων οργανισμών και χωρών που έχουν εδώ και πάρα πολλά χρόνια σπείρει τον εθνικισμό και το θάνατο στα Βαλκάνια και την ευρύτερη περιοχή. Αναδείχθηκε ο προφανής στόχος αυτής της διαδικασίας δηλαδή η ένταξη της γειτονικής χώρας στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ, ώστε να προχωρήσει η ευρωατλαντική ολοκλήρωση στα Δυτικά Βαλκάνια και να αποδυναμωθεί η επιρροή της Ρωσίας και άλλων ανταγωνιστών. Επιπλέον, σε αντίθεση με όσους επικεντρώνουν στο ονοματολογικό, το ΚΚΕ εδώ και 25 χρόνια προέβαλε την ανάγκη να μπουν εμπόδια στα σχέδια των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και της ΕΕ.

Τέλος, συζητήθηκε το θέμα των ιδιωτικοποιήσεων και συνολικότερα των αεροδρομίων και τονίστηκε το γεγονός πως η κατασκευή του αεροδρομίου Καστελλίου εντάσσεται στην απαράδεκτη αυτή πολιτική ιδιωτικοποίησης των αερομεταφορών που υπηρετούν ΕΕ και κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, εξασφαλίζοντας σίγουρα κέρδη στους μονοπωλιακούς ομίλους.

Το κλιμάκιο του ΚΚΕ επανέλαβε την κάθετη αντίθεσή του με την πολιτική απελευθέρωσης των αερομεταφορών, τις ιδιωτικοποιήσεις των αεροδρομίων, που συνεχίζει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, με τη συμφωνία της ΝΔ και των υπολοίπων αστικών κομμάτων στο πλαίσιο των κατευθύνσεων της ΕΕ.

Κάλεσε σε συστράτευση με το ΚΚΕ και αποφασιστική ενίσχυσή του σε όλες τις εκλογικές μάχες που έρχονται, τοπικές, ευρωεκλογές και βουλευτικές όποτε και αν γίνουν.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video