ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Συνάντηση των Ενεργών Πολιτών με τον Πρύτανη του ΤΕΙ Κρήτης

Συνάντηση των Ενεργών Πολιτών με τον Πρύτανη του ΤΕΙ Κρήτης

Με τον Πρύτανη του ΤΕΙ Κρήτης Νίκο Κατσαράκη και τον Αντιπρύτανη Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας Μανώλη Δρακάκη, είχε συνάντηση ο επικεφαλής των «Ενεργών Πολιτών» Ηλίας Λυγερός, συνοδευόμενος από μέλη της Παράταξης.

Βασικό θέμα της συζήτησης ήταν οι διεργασίες που έχουν γίνει για την μετεξέλιξη του ΤΕΙ Κρήτης σε πανεπιστημιακό ίδρυμα, γεγονός το οποίο παρουσιάζει ιδιαίτερη σημασία και δημιουργεί νέα δεδομένα στο εκπαιδευτικό δυναμικό της περιοχής μας.

Ο κ. Λυγερός διατύπωσε τη βούληση των «Ενεργών Πολιτών» για την στενή συνεργασία του Δήμου Ηρακλείου με το ΤΕΙ Κρήτης, αξιοποιώντας την τεχνογνωσία που διαθέτει, με χρήση των βέλτιστων πρακτικών του προς όφελος του δημότη. Από τη συζήτηση προέκυψε ότι υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες συνεργασίας σε τομείς όπως ηλεκτρονική διακυβέρνηση, εξοικονόμηση ενέργειας, διαχείριση απορριμμάτων, αγροδιατροφή, δια βίου μάθηση, κοινωνική πολιτική, αξιοποίηση υδάτινων πόρων, τουρισμός κ.α.  

Ιδιαίτερα στο θέμα της αγροδιατροφής, ο Πρύτανης του ΤΕΙ Κρήτης ενημέρωσε για την πρόθεση ανάπτυξης ερευνητικών και εκπαιδευτικών δομών, με κεντρικό άξονα το Αγρόκτημα του ΤΕΙ Κρήτης στο Ηράκλειο. Οι «Ενεργοί Πολίτες» πιστεύουν ότι η προοπτική αυτή θα δώσει νέα καινοτόμα εργαλεία και εφόδια στους παραγωγούς του Δήμου μας και πρέπει να αξιοποιηθούν όλες οι δυνατότητες ευρύτερης συνεργασίας.

Οι «Ενεργοί Πολίτες» θεωρούν ότι η σχέση του Δήμου Ηρακλείου με το εκπαιδευτικό και ερευνητικό δυναμικό της περιφέρειας μας πρέπει να ενταθεί, προωθώντας δράσεις βελτίωσης της καθημερινότητας του δημότη και της επαφής του με τις υπηρεσίες του δήμου, παραγωγικής ανασυγκρότησης, κατάρτισης-μετεκπαίδευσης ανέργων.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video