ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Αδέσποτος σκύλος επιτέθηκε σε έγκυο

φωτογραφία αρχείου

Το φαινόμενο των αδέσποτων ζώων που κυκλοφορούν μέσα σε κωμοπόλεις και χωριά του Δήμου Φαιστού -συχνά σε αγέλες! – είναι όχι μόνο ντροπή για το σύγχρονο «πολιτισμό» μας που, όπως αποδεικνύεται στην πράξη, καμία φροντίδα δεν δείχνει για τα ζώα αλλά κρύβει και κινδύνους όπως μαρτυρούν περιστατικά επιθέσεων σε πεζούς, σαν αυτή που συνέβη σήμερα Παρασκευή 18 Ιανουαρίου στο Τυμπάκι εις βάρος μιας εγκύου!

Η νεαρή εγκυμονούσα που πήγαινε σήμερα το πρωί το παιδί της στο Σχολείο βρέθηκε αντιμέτωπη με μια αγέλη σκυλιών, ένα εκ των οποίων της επιτέθηκε καταφέρνοντας της δαγκωνιές και γδαρσίματα! Έντρομη η γυναίκα προσπάθησε να προστατέψει το παιδί της αλλά και τη νέα ζωή που κυοφορεί, χωρίς να γλυτώσει ωστόσο, όπως προαναφέραμε, τις συνέπειες πάνω στο σώμα της από την άγρια επίθεση, ευτυχώς όλες είναι αντιμετωπίσιμες.

Το φαινόμενο χτυπά καμπανάκι κινδύνου για τις ευθύνες της Δημοτικής Αρχής Φαιστού – σημειώνεται ότι ο συγκεκριμένος Δήμος ανήκει σε αυτούς που έλαβαν χρηματοδότηση για τα αδέσποτα ζώα- που θα πρέπει να λάβει μέτρα τόσο για την προστασία των ζώων και τη στείρωση τους ώστε να μην πολλαπλασιάζονται ανεξέλεγκτα, όσο και για την προστασία των δημοτών και της δημόσιας υγείας!

apopsilive.gr


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video