ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου στο πλευρό των εργαζομένων των ΤΟΜΥ

Το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου στο πλευρό των εργαζομένων των ΤΟΜΥ

Το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου, δηλώνει την συμπαράσταση του στους Εργαζομένους της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Κρήτης, οι οποίοι καλούνται για μία ακόμα φορά να ασκήσουν τα καθήκοντά τους, την ώρα που η 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης επιχειρεί να υποβαθμίσει τις Τοπικές Μονάδες Πρωτοβάθμιας και τα Κέντρα Υγείας του νησιού.

Όπως διαβάζουμε και στην ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου, αν και το Υπουργείο Υγείας διατυμπάνιζε ότι η λειτουργία των Τοπικών Μονάδων Υγείας (ΤΟΜΥ) σηματοδοτεί την καινούρια πορεία του δημόσιου συστήματος υγείας που έχει ως άξονες την επένδυση στην υγεία των πολιτών, την αποτροπή της ασθένειας και την φροντίδα των αδύναμων και χρονίως πασχόντων, σήμερα η Διοίκηση της 7ης ΥΠΕ, προσπαθεί να βρει χώρο στέγασης για την 5η Τοπική Μονάδα Υγείας (ΤΟΜΥ) Ηρακλείου, σε Κέντρα Υγείας του νομού, προκαλώντας σοβαρά προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία της Μονάδας Υγείας.
Τα προβλήματα, που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στα Κέντρα Υγείας και στις Τοπικές Μονάδες Υγείας είναι πολλά και παρά τις αντιδράσεις των εργαζομένων στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας στην Διοίκηση της 7ης ΥΠΕ, μέχρι σήμερα τίποτα δεν έχει γίνει για την επίλυσή τους, με αποτέλεσμα η ταλαιπωρία για τους ασφαλισμένους να συνεχίζεται.

Καλούμε τα στελέχη του Υπουργείου Υγείας και την Διοίκηση της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης να εξετάσουν πολύ σοβαρά τον φάκελο των Τοπικών Μονάδων Υγείας, προκειμένου τα ΤΟΜΥ και τα Κ.Υ. να παρέχουν καθημερινά, ουσιαστικά, αποτελεσματικά και έγκαιρα όλες τις υπηρεσίες δημόσιας υγείας, πρόνοιας, υγιεινής και ασφάλειας εργασίας, επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video