ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ιεράπετρα: Ξεκινά το μεγαλύτερο έργο ύδρευσης των τελευταίων δεκαετιών

Ιεράπετρα: Ξεκινά το μεγαλύτερο έργο ύδρευσης των τελευταίων δεκαετιών

Προχώρησε η διαδικασία αποδοχής της χρηματοδότησης για το μεγάλο έργο «Αντικατάσταση τμήματος εξωτερικού υδραγωγείου Δήμου Ιεράπετρας από πηγές Σαρακίνας».

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 3.720.000€.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για την αντικατάσταση 6,3 χιλιομέτρων αγωγού ύδρευσης από την παλιά γέφυρα του Μύρτους (Ενετικό) μέχρι το αντλιοστάσιο ύδρευσης της Νέας Ανατολής.

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης:

«Αναλαμβάνοντας ως δημοτική αρχή θέσαμε προτεραιότητά μας την επίλυση του προβλήματος υδροδότησης της Ιεράπετρας και των παρακείμενων οικισμών.

Σε αυτή την κατεύθυνση συντάξαμε νέα τεχνική μελέτη και νέα υδραυλική μελέτη, πήραμε τις απαιτούμενες περιβαλλοντικές εγκρίσεις, διεκδικήσαμε και εξασφαλίσαμε χρηματοδότηση από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ του Υπουργείου Εσωτερικών και σε λίγο καιρό θα είμαστε σε θέση να δημοπρατήσουμε αυτό το πολύ μεγάλο και απολύτως αναγκαίο έργο που θα αλλάξει τα δεδομένα της ύδρευσης στον Δήμο Ιεράπετρας.

Ξεκινάμε τη διαδικασία αντικατάστασης του αγωγού μεταφοράς νερού από το πιο προβληματικό τμήμα και ολοκληρώνουμε ήδη τη μελέτη της επόμενης φάσης του έργου.

Με την ολοκλήρωσή της αντικατάστασης του αγωγού θα αυξηθούν κατά πολύ οι μεταφερόμενες ποσότητες νερού ύδρευσης στο υδραγωγείο του Περιστερά και πετυχαίνουμε η Ιεράπετρα να λύσει οριστικά το πρόβλημα υδροδότησής της.»


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video