ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Σεμινάριο αντισεισμικής προστασίας στα Χανιά στο πλαίσιο των σεμιναρίων πολιτικής προστασίας που οργανώνει η Περιφέρεια Κρήτης

Σεμινάριο αντισεισμικής προστασίας στα Χανιά στο πλαίσιο των σεμιναρίων πολιτικής προστασίας που οργανώνει η Περιφέρεια Κρήτης

Στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων έγινε το τέταρτο σεμινάριο πολιτικής προστασίας της Περιφέρειας Κρήτης με τη συνεργασία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Χανίων, της Αντιπεριφέρειας Χανίων και σε συνεργασία με τον ΟΑΣΠ.

Πρόκειται για τη συνέχιση των ημερίδων που έγιναν το περασμένο δίμηνο σε Λασίθι και Ηράκλειο. Ακολούθησαν τα Χανιά και ο προγραμματισμος θα ολοκληρωθεί στο Ρέθυμνο.
Το θέμα του σεμιναρίου αφορούσε την πρόληψη και την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών σε σχολεία κατά την εκδήλωση σεισμού. Ακολούθησε ημερίδα που αφορούσε τα νηπιαγωγεία. Η συμμετοχή για άλλη μια φορά ήταν μεγάλη, δείγμα της ανταπόκρισης που καταγράφεται από τον εκπαιδευτικό κόσμο όπως επεσήμαναν οι αρμόδιοι Αντιπεριφερειάρχες.

"Όπως έχει ήδη διαπιστωθεί, υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση από τους εκπαιδευτικούς του νησιού, κάτι που μας χαροποιεί ιδιαίτερα επειδή στόχος είναι η ολοκληρωμένη ενημέρωση και η πρόληψη που βοηθά να έχουμε την απαιτούμενη γνώση", δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Δια Βίου Μάθησης Γιάννης Παρασύρης.

Από την πλευρά του ο αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας Γιάννης Λεονταράκης τόνισε ότι «οι εκπαιδευτικοί είχαν πολύ θετική ανταπόκριση στα Χανιά και μας παροτρύναν ως περιφέρεια να συνεχίσουμε το εγχείρημα, γεγονός που μας δίνει δύναμη. Οι εκπαιδευτικοί ζητούν να ακολουθήσουν και άλλες εκδηλώσεις».

Το επόμενο σεμινάριο θα γίνει στις 13 και 14 Φεβρουαρίου στο Ρέθυμνο.

Παρόντες στην εκδήλωση των Χανίων ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων Απόστολος Βουλγαράκης, ο Εντεταλμένος Περιφερειακος Σύμβουλος Τάσος Κουρουπάκης και ο Γιάννης Βερυκοκίδης υπεύθυνος τμήματος πολιτικής προστασίας Χανίων.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video