ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου στις εργασίες του Πολιτιστικού και Συνεδριακού Κέντρου Ηρακλείου

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου στις εργασίες του Πολιτιστικού και Συνεδριακού Κέντρου Ηρακλείου

Κοντά στην ολοκλήρωσή τους βρίσκονται οι εργασίες της Β΄ Φάσης του Πολιτιστικού και Συνεδριακού Κέντρου Ηρακλείου, όπως είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει το πρωί της Παρασκευής 25 Ιανουαρίου ο Δήμαρχος Βασίλης Λαμπρινός.

Ο Δήμαρχος πραγματοποίησε αυτοψία στην μικρή και στην μεγάλη αίθουσα παραστάσεων του Πολιτιστικού, οι οποίες βρίσκονται στο τελικό στάδιο της κατασκευής τους και σύντομα θα είναι σε θέση να φιλοξενήσουν παραστάσεις.
Μάλιστα έχουν ήδη έχουν προγραμματιστεί, οι δύο πρώτες συναυλίες στη μεγάλη αίθουσα, στις 8 και 9 Μαρτίου, με την Ορχήστρα της ΕΡΤ.

Αμέσως μετά την επίσκεψή του ο Δήμαρχος δήλωσε: «Παραλάβαμε το Πολιτιστικό με ελλείψεις στην Α’ Φάση και με διάφορα άλλα προβλήματα που είναι λίγο έως πολύ γνωστά. Κρίναμε ότι στο στάδιο που βρισκόταν, δεν υπήρχε άλλη επιλογή παρά μονάχα να προχωρήσουμε στην αποπεράτωσή του. Δεν ήταν κάτι απλό αλλά τα καταφέραμε: χάρις στην διοίκηση της ΔΕΠΤΑΗ και σε όσους εργάστηκαν σκληρά για αυτό, το Πολιτιστικό θα μπορεί σε λίγες εβδομάδες να φιλοξενήσει εκδηλώσεις υψηλού επιπέδου.

Από εκεί και πέρα, οφείλουμε στους Ηρακλειώτες που έχουν πληρώσει το έργο, να το λειτουργήσουμε κατά τρόπον ώστε να αποτελέσει σημείο αναφοράς για τον Πολιτισμό της Κρήτης αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας».

Τον Δήμαρχο συνόδευσαν ο πρόεδρος της ΔΕΠΤΑΗ Μηνάς Καπετανάκης, ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΗ Γιώργος Τσαγκαράκης και στελέχη της ΔΕΠΤΑΗ.

 


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video